Παρασκευή 17 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Οριστικά χωρίς τον «Τεό»

Οριστικά χωρίς τον Θοδωρή Παπαλουκά θα πορευτεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το Σεπτέμβρη στην Πολωνία η Εθνική ανδρών. Ο παίκτης του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε χτες τις φήμες που υπήρχαν εδώ και καιρό και μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας έκανε γνωστό ότι ενημέρωσε το τεχνικό τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος πως δε θα μπορέσει να μετέχει στην προετοιμασία της ομάδας. Η κόπωση από τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη με τους «ερυθρόλευκους» και οι τραυματισμοί, με κυριότερο αυτόν στο γόνατο το Μάη στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ήταν οι κυριότερες αιτίες που οδήγησαν τον «Τεό» σε αυτή την απόφαση. Η οριστική απουσία του Παπαλουκά έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος η Εθνική ομάδα. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ταλαιπωρείται ακόμη από τη μέση του και κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι εντελώς καλά και σίγουρα δε θα παίξει στην Εθνική ομάδα, έστω και αν από τη δική του πλευρά δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Παράλληλα, ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει κάνει επέμβαση και το αν θα παίξει είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

  • Την απόφαση να μην αποδεχτεί την αύξηση των ξένων παικτών στην Α1 έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) κατά τη χτεσινή του συνεδρίασή του, ενώ οι παίκτες προειδοποιούν για νέες κινητοποιήσεις.
  • Στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, που διεξάγεται στη Ρόδο, η Εθνική Νέων επικράτησε του Βελγίου με 80-58.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ