Τετάρτη 4 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσική επί σκηνής

Στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι) συναντώνται από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 8 Νοέμβρη ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η Ελλη Πασπαλά.

  • Για την αποψινή πανσέληνο τραγουδούν σήμερα (10.30 μμ) στο "Μακάρι" (Ζωοδόχου Πηγής 125) η Βασιλική Νίκα και ο Πέτρος Αρβανιτάκης.
  • Στο Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού "8 Δυτικά" (Λεωφ. Αθηνών 387), σήμερα, θα γίνουν μουσικοί ελληνικοί και ινδικοί διάλογοι με τους: Σανκάρ Ιάλ (τάβλα), Μάρκο Δαμιανό (πνευστά, κρουστά), Τάκη Μπαρμπέρη (κιθάρα). Στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή, ο Νίκος Γράψας και το συγκρότημά του θα παρουσιάσουν τραγούδια του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου.
  • "Είναι η αρρώστια του καιρού μας να οδηγούνε τρελοί στραβά", είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα δίνει ο Γρηγόρης Μπαγιόκας,όλες τις Πέμπτες του Νοέμβρη, αρχίζοντας από αύριο, στη μουσική σκηνή "Στον Αέρα" (κεντρική πλατεία Πετρούπολης). Θα παρουσιάσει τραγούδια από το πρώτο του δίσκο "Οταν συμβεί" και από τη νέα του δισκογραφική δουλιά "Στο βυθό των ουρανών".
  • "Δίπλα στο Ποτάμι" (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι) θα τραγουδήσουν στις 6, 7 και 8 Νοέμβρη τα "Υπόγεια Ρεύματα".Μαζί τους θα είναι ο Ζωρζ Πιλαλί. Οι εμφανίσεις στον ίδιο χώρο θα επαναληφθούν στις 13, 14, 15/11 και στις 20, 21, 22/11, όπου θα τους συνοδεύει και ο Χρήστος Θηβαίος.
  • Στο κλαμπ "Κάμελ" (Βουλιαγμένης 268) εμφανίζεται σήμερα, στις 11 μμ, το συγκρότημα "Αχαιοί".Στον ίδιο χώρο, αύριο, εμφανίζονται οι "Μάτζικ ντε Σπελ" για να παρουσιάσουν μεταξύ άλλων τον καινούριο τους δίσκο με τίτλο "Τραμπάλα στις ταράτσες ετοιμόρροπων σπιτιών". Το συγκρότημα "Οι φόβοι του πρίγκιπα" θα εμφανιστεί στο "Κάμελ" στις 11 Νοέμβρη για να παρουσιάσει το δίσκο του "Φάρσα με χρυσή συνοχή", ενώ το συγκρότημα "Ανοιχτή Θάλασσα" εμφανίζεται στις 8/11 στο κλαμπ "Κάμελ" της Πάτρας.
  • Ανατολικά και δυτικά μουσικά ιδιώματα, λάτιν και αφρικάνικους ρυθμούς, τανγκό, αρμένικα, δημοτικά θα παρουσιάσει ο Μιχάλης Νικολούδης,στις 13 και 14 Νοέμβρη, στο "Εμπριμέ" (Αγ. Μελετίου 38, Κυψέλη). Στο βιολί θα είναι ο Γιώργος Μαγκλάρας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ