Κυριακή 11 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ολοι την Τρίτη στην πύλη 11 του λιμανιού

Μεγάλο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στις 7.00 το απόγευμα

Την Τρίτη 13 του Ιούνη (7μμ), λίγες μέρες μετά τη λήξη της νέας πολεμικής δοκιμής που έγινε στο πλαίσιο της ΝΑΤΟικής άσκησης «Dynamic MIX», και ένα χρόνο μετά τη λήξη της απάνθρωπης επίθεσης του ΝΑΤΟ εναντίον αμάχων, ο λαός και η νεολαία θα ανταμώσει ξανά έξω από την πύλη 11 του λιμανιού της πόλης, και θα δηλώσει την απόφασή του να συνεχίσει ανυποχώρητα τον αγώνα για ειρήνη.

Εξω από την πύλη - σύμβολο του αντιΝΑΤΟικού αγώνα θα ξαναστήσει με το σώμα του, «οδόφραγμα» στα στρατεύματα της KFOR που συνεχίζουν να προωθούνται προς το Κοσσυφοπέδιο. Πάνω στα ταμπλό οι φωτογραφίες θα αναδεικνύουν το φρικαλέο έργο των «υπερασπιστών της ειρήνης». Από την εξέδρα, τα τραγούδια των νέων καλλιτεχνών θα μοιρολογούν τους νεκρούς και θα υμνούν την ειρήνη, τη ζωή, τη λευτεριά, το μέλλον που ονειρεύονται χωρίς προστάτες.

Η Νεανική Δράση για την Ειρήνη καλεί τους φορείς, τους ανθρώπους της τέχνης και του πνεύματος να δώσουν το «παρών» στην εκδήλωση διαμαρτυρίας και να ενώσουν τη φωνή τους με τον αγωνιζόμενο λαό. Να εκφράσουν την απαίτησή τους να σταματήσουν τα «παιχνίδια» πολέμου στην περιοχή και να γυρίσουν πίσω οι Ελληνες φαντάροι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ