Δευτέρα 10 Απρίλη 2000 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ
Οποιος και να βγει, ίδια η πολιτική

Την αντιλαϊκή επίθεση που περιμένει το λαό από αύριο, ανεξάρτητα από το ποιο κόμμα θα βγει πρώτο, ανέφερε ως το κύριο κριτήριο για την επιλογή των ψηφοφόρων, ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ Χαρίλαος Φλωράκης, σε δηλώσεις του, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Ο Χαρ. Φλωράκης, έφτασε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί, στο 2148 εκλογικό τμήμα, στο Χαλάνδρι και, αφού ψήφισε, δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Υπάρχει πάντα ένα ερώτημα στον ελληνικό λαό. Ποιος θα βγει. Ποιο κόμμα θα βγει. Το ένα ή το άλλο. Νομίζω ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό. Οποιο να βγει, ίδια πολιτική. Κώστας ο ένας, Κώστας κι ο άλλος. Την ίδια πολιτική θα εφαρμόσουν». Και ο Χ. Φλωράκης συμπλήρωσε.

«Το βασικό κατά τη γνώμη μου είναι, και πρέπει να απασχολήσει όλους τους ψηφοφόρους, το πόσο έχει συνειδητοποιήσει ο λαός και οι ψηφοφόροι, τι τον περιμένει μετά τη Δευτέρα. Τον περιμένουν τα μέτρα από την ΟΝΕ, ανεργία, τρομοκρατία, το ασφαλιστικό και μια σειρά άλλα προβλήματα. Από την ψήφο που θα δώσει, θα φανεί το πόσο το έχει συνειδητοποιήσει αυτό το πράγμα».

Και ο επίτιμος Πρόεδρος του ΚΚΕ κατέληξε: «Θα φανεί το πόσο έχει συνειδητοποιήσει και τη δική του ευθύνη, που είναι μεγάλη, και νομίζω πρέπει λιγάκι να απαλλαγούμε από εκείνο το παλιό δόγμα, ο λαός είναι ανεύθυνος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ