Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις σε σχολές

Εκδηλώσεις σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε διάφορες πόλεις. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Παρασκευή

Η ΟΒ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Απαντά η ανάπτυξη στην Ενέργεια και τις τηλεπικοινωνίες στις σύγχρονες ανάγκες;», στη 1 μ.μ., στην αίθουσα ΗΛ7 της σχολής, με ομιλητή τον Νίκο Μήλα, στέλεχος του ΚΚΕ, βραβευμένο απόφοιτο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και υποψήφιο διδάκτορα.

Η ΟΒ Επιστήμης Υλικών Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Επιστήμη και έρευνα από ποιον και για ποιον», στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα ΠΜ2 της σχολής, με ομιλητή τον Αλέκο Βανακάρα, αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος.

Τη Δευτέρα 7 Δεκέμβρη

Στη Σάμο, στο κτίριο της Εμπορικής Σχολής, στις 8 μ.μ., εκδήλωση με αφορμή τα 60 χρόνια από το θάνατο του Αλμπερτ Αϊνστάιν, με ομιλητή τον Δημήτρη Κοιλάκο, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πάτρα, εκδήλωση για τις θέσεις του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά με τίτλο: «Αγώνας, ρήξη, ανατροπή για νέα κοινωνία σοσιαλιστική. Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις», στην αίθουσα βίντεο της Εστίας του Πανεπιστημίου, στις 5.30 μ.μ., με ομιλήτρια την Ντίνα Παπαδημητρίου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ του ΕΣΥΝ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ