Τετάρτη 21 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ
Ντέρμπι ... αλά Super League στην Ξάνθη

Το ντέρμπι με... άρωμα Super League μεταξύ της Ξάνθης και του Παναθηναϊκού αλλά και οι επικίνδυνες αποστολές του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ σε Τύρναβο και Κέρκυρα, αντίστοιχα, είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο σημερινό β' μέρος των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Στα «Πηγάδια» ο Παναθηναϊκός, που στο πρωτάθλημα ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό την εκτός έδρας επιτυχία, επιστρέφει εκεί όπου πριν ένα μήνα υπέστη βαριά ήττα (4-2) θέλοντας να πάρει μια άτυπη ρεβάνς και να βάλει τις βάσεις πρόκρισης. Στην άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι θέλουν να επαναλάβουν ένα αντίστοιχο σκηνικό όπως στο πρωτάθλημα, που θα τους κάνει πιο εύκολη την αποστολή για τη ρεβάνς.

Στον Τύρναβο ο Ολυμπιακός, που αναμένεται με αλλαγές στο βασικό σχήμα στη σκιά του τραυματισμού του Ρομπέρτο (θα μείνει εκτός για δυο βδομάδες), θα προσπαθήσει να καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» του Ολαϊτάν περίπου 10 μήνες μετά το καρδιολογικό επεισόδιο που είχε πέρσι το Μάρτη (στον αγώνα με τον ΠΑΟ). Με τον αέρα της νίκης που σφράγισε και την πρόκριση επί του Ατρομήτου για τον όμιλο της Α' φάσης, η ΑΕΚ θα παίξει με αντίπαλο την Κέρκυρα που είναι λαβωμένη από απουσίες παικτών (Μπαρμπόσα, Κορδέρο, Ντακόλ και Κολοβέτσιος).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Η ΤV

Ξάνθη - Παναθηναϊκός (15.00 ΟΤΕ Sports 2), Xανιά - ΠΑΣ Γιάννινα (15.00 ΟΤΕ Sports 4), Τύρναβος - Ολυμπιακός (17.15 ΟΤΕ Sports 2), Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης (17.15 ΟΤΕ Sports 4), Κέρκυρα - ΑΕΚ (17.45 ΟΤΕ Sports 5), Aπόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός (19.30 OTE Sports 4).

  • Προβάδισμα για την πρόκριση πήρε χτες ο Πανιώνιος αφού στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της φάσης των «16» επικράτησε στην έδρα του της Βέροιας με 2-1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ