Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στο 66,66% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Σε ποσοστό 66,66% καλύφτηκε το πανελλαδικό πλάνο της δίμηνης (Νοέμβρης - Δεκέμβρης) Οικονομικής Εξόρμησης που έχει προκηρύξει η ΚΕ του ΚΚΕ, στο έκτο κατά σειρά «κλείσιμο» της περασμένης Δευτέρας. Οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει πριν την εκπνοή του Δεκέμβρη. Προσπάθειες που περιλαμβάνουν, εκτός από το πλατύ πολιτικό άνοιγμα στο λαό, και πολύμορφες εκδηλώσεις και άλλες πρωτοβουλίες, η απήχηση των οποίων επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν, κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες.

Αναλυτικά, μετά από το τελευταίο «κλείσιμο», η σειρά των Οργανώσεων Περιοχών σύμφωνα με τα ποσοστά κάλυψης των πλάνων τους διαμορφώθηκε ως εξής: Στην πρώτη θέση η ΚΟ Πελοποννήσου με ποσοστό 75,21%, στη δεύτερη θέση η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 75,20%, στην τρίτη θέση η ΚΟ Θεσσαλίας με 72,25%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 71,46%, Στερεάς με 69,70%, Κρήτης με 68,30%, Αττικής με 67,03%, Βορειοδυτικής Ελλάδας με 66,25%, Εξωτερικού με 63,85%, Δυτικής Μακεδονίας με 62,45% και Αιγαίου με 62,33%.

Η ΚΝΕ έχει καλύψει το 62,60% του πλάνου της και η ΚΟ «Ριζοσπάστη» το 80,85%.

Φαντάροι ενισχύουν από τον πενιχρό μισθό τους το ΚΚΕ

Την ίδια ώρα, χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ από το υστέρημα εργατικών - λαϊκών στρωμάτων, που έρχονται από όλη τη χώρα. Ενα τέτοιο παράδειγμα καταγράφεται και στην ακόλουθη επιστολή φαντάρων που υπηρετούν σε ακριτικό νησί και κατέθεσαν για την ενίσχυση του Κόμματος χρήματα που μάζεψαν από τον πενιχρό μισθό του στρατιώτη:

«7 οπλίτες, που υπηρετούμε σε ακριτικό νησί, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε από τον πενιχρό μισθό του στρατιώτη το ΚΚΕ στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα.

Ενισχύουμε το ΚΚΕ που έμπρακτα, καθημερινά, αποδεικνύει ότι είναι ο γνήσιος υπερασπιστής των δικαιωμάτων του λαού και της νεολαίας. Είναι το μόνο Κόμμα που είναι δίπλα στους νέους στρατευμένους και παλεύει για την απεμπλοκή της χώρας από το ΝΑΤΟ, για τη μη συμμετοχή των ελληνικών στρατευμάτων σε οποιαδήποτε ιμπεριαλιστική επέμβαση ΗΠΑ - ΕΕ.

Καταθέτουμε το ποσό των 70 ευρώ, μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ