Σάββατο 15 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συσκέψεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Στα μαγαζιά και τη λαϊκή αγορά της κάτω Καισαριανής περιόδευσε χτες ο Ηλ. Σταμέλος

Από περιοδεία του Ηλία Σταμέλου σε μαγαζιά της Καισαριανής
Από περιοδεία του Ηλία Σταμέλου σε μαγαζιά της Καισαριανής
Συνεχίζονται οι περιοδείες, οι εξορμήσεις και οι συσκέψεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Καισαριανή, ενόψει της επανάληψης του β' γύρου των δημοτικών εκλογών που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοέμβρη.

Χτες, ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Ηλίας Σταμέλος, πραγματοποίησε περιοδεία στα μαγαζιά και τη λαϊκή αγορά της κάτω Καισαριανής. Στις πολλές συζητήσεις με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής, αποτυπώθηκαν ανάγλυφα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εργατικά - λαϊκά στρώματα και η ανάγκη για μια δημοτική αρχή που θα είναι στήριγμα της πάλης τους.

Από την πλευρά του, ο Ηλ. Σταμέλος τόνισε πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» και από το πόστο της δημοτικής αρχής θα παλέψει από καλύτερες θέσεις, μαζί με το λαό, όπως άλλωστε κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα, για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο τα λαϊκά στρώματα όσο και οι επαγγελματίες.

Συνάντηση με αθλητικά σωματεία της πόλης

Στα πλαίσια, εξάλλου, του πολύμορφου ανοίγματος που πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καισαριανής, την περασμένη Τετάρτη, ο Ηλίας Σταμέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους των αθλητικών συλλόγων της πόλης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι εκπρόσωποι των συλλόγων έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία αφορούν τόσο τα οικονομικά των αθλητικών σωματείων όσο και τα θέματα κτιριακών υποδομών.

Ο Ηλ. Σταμέλος τόνισε πως «εμείς ήρθαμε να μάθουμε και άλλες πλευρές του θέματος. Ανίδεοι δεν ήμασταν. Μία προτεραιότητά μας είναι να πάμε να διεκδικήσουμε χρήματα και από την Περιφέρεια και από το κράτος. Αν δε διεκδικήσουμε, θα ερχόμαστε όλοι μας και θα μοιράζουμε τη φτώχεια.

Φυσικά, αυτό δεν είναι εύκολο. Ομως, επειδή είσαστε στο χώρο του αθλητισμού, ξέρετε πως καμία ομάδα δεν μπαίνει για να χάσει. Ούτε εμείς θα πάμε για να χάσουμε, δε θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί».

Υπογράμμισε πως θέση του Κόμματος είναι η ανάγκη ανάπτυξης μαζικού λαϊκού αθλητισμού, καθώς βοηθά την ανάπτυξη του σώματος ειδικά σε κρίσιμες ηλικίες και διαπλάθει προσωπικότητα, σε αντίθεση με τον τρόπο ζωής που λανσάρει στη νεολαία το αστικό σύστημα.

Τέλος, επεσήμανε πως ο αγώνας πρέπει να γίνει μαζί με τα ίδια τα σωματεία για όλα τα προβλήματά τους και κύρια για τη χρηματοδότησή τους, για τα γήπεδα στο χώρο του Σκοπευτηρίου και το πώς θα τα χρησιμοποιεί ο κάθε σύλλογος αλλά και την ανάπτυξη του αθλητισμού στο δήμο. Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί προκειμένου να βρίσκονται λύσεις στα προβλήματα.

  • Σήμερα Σάββατο, στις 11.00, πραγματοποιείται συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο πάρκο της «2ας Μαΐου».

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ