Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - Ν. ΦΕΡΟΕ
Για τη νέα αρχή

Κόντρα στον πιο αδύναμο κρίκο του ομίλου και απ' τους πλέον αδύναμους των προκριματικών, τα Νησιά Φερόε, που φιλοξενεί σήμερα στο Γ. Καραϊσκάκης (21.45 ΝΕΡΙΤ) για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του ΕURO 2016, η Εθνική ανδρών ψάχνει την ευκαιρία για τη νέα αρχή. Κόντρα στους ερασιτέχνες αντιπάλους τους, οι διεθνείς ευελπιστούν για πρώτη φορά φέτος να δείξουν το πραγματικό αγωνιστικό τους πρόσωπο, έχοντας μέχρι τώρα μόλις 1 βαθμό σε τρία παιχνίδια. Αλλωστε, οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, πέρα του ότι θα αποτελέσει την έκπληξη μεγατόνων ίσως και όλων των προκριματικών, θα φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση το ελληνικό συγκρότημα όσον αφορά το στόχο της πρόκρισης στα γήπεδα της Γαλλίας. Μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι, τόνισε πως, εκτός της νίκης, την οποία τη θεωρεί μονόδρομο, θέλει να δει και μια βελτιωμένη εικόνα της ομάδας. Οπως είπε, η επιτυχία έρχεται μέσα από τρία πράγματα: Την καρδιά, την αυτοπεποίθηση και τη δουλεία και αυτά είναι που θέλει να δει απ' τους παίκτες του να βγαίνουν στο μέλλον, αρχής γενομένης από σήμερα. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Βασίλης Τοροσίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού, όπως και ο Κώστας Μανωλάς.

Για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που έχει σαφώς μεγαλύτερη ετοιμότητα και καίγεται για τους βαθμούς, δήλωσε ότι θα προσπαθήσει η ομάδα του ο τεχνικός των Ν. Φερόε, Λαρς Ολσεν.

  • Στους άλλους αγώνες του ομίλου ξεχωρίζει η δοκιμασία της πρωτοπόρου Β. Ιρλανδίας (21.45 ΟΤΕ Sports 5) στην έδρα της δεύτερης στη βαθμολογία Ρουμανία, ενώ Ουγγαρία και Φινλανδία κοντράρονται με στόχο μια θέση στην πρώτη τριάδα.
  • Aλλα σημερινά παιχνίδια (21.45): (19:00) Γεωργία - Πολωνία OTE Sport 1, Γερμανία - Γιβραλτάρ OTE Sport 2, Πορτογαλία - Αρμενία OTE Sport 3, Σερβία - Δανία ΟΤΕ Sports 4, Σκοτία - Ιρλανδία.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ