Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
Εκδηλώσεις σωματείων και φορέων για το Πολυτεχνείο

Σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς τιμούν την 41η επέτειο του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου με μια σειρά από εκδηλώσεις.

Ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974 διοργανώνει έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων και προβολή της ταινίας «Εδώ Πολυτεχνείο» στην αίθουσα «Γκίνη» στο Πολυτεχνείο σε όλη τη διάρκεια του τριήμερου εορτασμού στην Αθήνα και καλεί στην πορεία στην αμερικανική πρεσβεία στις 3 μ.μ. Στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει ξενάγηση στο «Γεντί - Κουλέ» την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Νοέμβρη (11 π.μ. - 1 μ.μ.) και αντίστοιχα καλεί στην πορεία.

Αλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις:

Σήμερα Παρασκευή

Η Ενωση Γονέων Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Φιλύρου διοργανώνουν εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Φιλύρου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, καθηγητής του ΑΠΘ.

Ο Σύλλογος Γυναικών της Ε' Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κάνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην οδό Μυκηνών αρ. 17.

Αύριο Σάββατο

Ο φωτορεπόρτερ που κατέγραψε καρέ καρέ την εισβολή του τανκ στο Πολυτεχνείο, Αριστοτέλης Σαρρηκώστας, εγκαινιάζει έκθεση με φωτογραφίες του από όλη την περίοδο της επταετίας, στις 7 μ.μ., στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Κυριακή 16 Νοέμβρη

Το «Σπίτι του Αγωνιστή» διοργανώνει εκδήλωση, στις 6.30 μ.μ., στην έδρα του (Ομήρου 35, Αγιος Δημήτριος - στάση «Αγίου Δημητρίου» του Μετρό). Η εκδήλωση γίνεται με συνεργασία - προσφορά του παραρτήματος Βύρωνα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, με συμμετοχή της χορωδίας του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Βύρωνα και των ηθοποιών της Λαϊκής Καλλιτεχνικής Συμμαχίας Βασίλη Κολοβού, Ολγας Μουργελά, Χάρη Αρώνη, Νίκου Μαυρουδή, Κώστα Καπετάνιου.

Το Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης προβάλλει την ταινία «Παράσταση για ένα ρόλο», του Διονύση Γρηγοράτου, στις 7.30 μ.μ., στην έδρα του (Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου).

Ο Σύλλογος Γυναικών Δράμας διοργανώνει εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο. Θα μιλήσει ο ιστορικός Νικόλαος Θ. Γεωργιάδης, με θέμα «17 Νοέμβρη 1973: Ανεκπλήρωτα αιτήματα και επίκαιρα συνθήματα. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Ο Σύλλογος Γυναικών Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση, στις 6 μ.μ., στο καφέ «Μετά τις 10».

Η Ενωση Γονέων Δήμου Ηρακλείου Κρήτης διοργανώνει εκδήλωση, στις 6 μ.μ. στη δημοτική αίθουσα «ΑΝΔΡΟΓΕΩ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ