Πέμπτη 13 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Πετάει» ο ΠΑΟΚ στο Euro Cup

Συνεχίζοντας τις... υψηλές πτήσεις στο Εuro Cup ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες χτες στην Πυλαία το εμπόδιο και της Μπούντουσνοστ από το Μαυροβούνιο, επικρατώντας με 80-60 για την 5η αγωνιστική του ομίλου τους. Ετσι, ουσιαστικά, οι «ασπόμαυροι» είναι «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση έχοντας 4 νίκες σε 5 παιχνίδια.

ΑΕΚ: Εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της μέσα από τη δουλειά αλλά και αναλύοντας το πλάνο για το μέλλον των «κιτρινόμαυρων» παρουσιάστηκε χτες επίσημα από την ΑΕΚ ο νέος τεχνικός της Ντράγκαν Σάκοτα. Ο Σέρβος προπονητής που θα αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Ζιάγκο, υπενθυμίζεται πως επιστρέφει στην Ενωση μετά από 12 χρόνια και κουβαλώντας ως παρακαταθήκη το τελευταίο πρωτάθλημα της Ενωσης στο 2002. Βοηθός του Σάκοτα θα είναι ο Αγγελος Κορωνιός που επιστρέφει για τρίτη φορά ως τεχνικός στην Ενωση.

ΠΑΟ: Ασχημα μαντάτα επιφύλασσαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε χτες ο Τζούλιαν Ράιτ που υπέστη τελικά θλάση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για κάτι περισσότερο από μια βδομάδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ