Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Στις 2 Νοέμβρη οι εκλογές

Την Κυριακή, 2 Νοέμβρη, πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα οι εκλογές στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Η Πανεπιστημονική - συνεργαζόμενοι (Πανγεωτεχνικό Αγωνιστικό Μέτωπο) καλεί όλους τους φίλους της σε μαχητική στήριξη των ψηφοδελτίων της, για να μπουν πραγματικά εμπόδια στη λειτουργία του ΓΕΩΤΕΕ ως μηχανισμού υποστήριξης και προώθησης αντιλαϊκών μέτρων, για να διεκδικηθούν από καλύτερες θέσεις σύγχρονα αιτήματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των γεωτεχνικών, για ενίσχυση της πάλης για αγροτική παραγωγή, ορυκτό - ενεργειακό πλούτο, δάση, τρόφιμα, για την κάλυψη των λαϊκών αναγκών και όχι για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Οι εκλογές διεξάγονται από τις 8 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. και ψηφίζουν όλα τα τακτικά και ομότιμα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα μέχρι και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Στην Αθήνα οι εκλογές θα γίνουν στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο (Βοτανικός), ενώ εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν σε όλους τους νομούς, στις Διευθύνσεις Γεωργίας ή στα γραφεία των παραρτημάτων του ΓΕΩΤΕΕ ή όπως καθορίσουν οι Διοικούσες Επιτροπές των παραρτημάτων.

Επίσης, προβλέπεται επιστολική ψηφοφορία για γεωτεχνικούς που διαμένουν ή εργάζονται σε νησιά που δεν είναι έδρες νομών. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος γίνεται μόνο στο εκλογικό τμήμα της περιφέρειας στον εκλογικό κατάλογο του οποίου είναι γραμμένοι.

Περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΠΑΝΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ), http://sites.google.com/site/pangeotexniko, και στα τηλέφωνα 694.4478.612, 694.5801.781, 694.7710.841, 697.2281.901, 697.3310.287.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ