Κυριακή 21 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παναττική συγκέντρωση των συνταξιούχων

Κάλεσμα στους συνταξιούχους - μέλη τους να πάρουν μαζικά μέρος στην προετοιμασία της παναττικής συγκέντρωσης που διοργανώνουν στις 2 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, απευθύνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΤΑΕ ΟΑΕΕ.

Θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου, με κεντρικά αιτήματα: Καμία περικοπή σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, άμεση επαναφορά των δώρων και του επιδόματος αδείας για όλους. Οι συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες, που αυτές τις μέρες διοργανώνουν συσκέψεις με τα σωματεία - μέλη τους, καλούν τους συνταξιούχους να δυναμώσουν την πάλη ενάντια στην άγρια πολιτική της κυβέρνησης και να μη συμβιβαστούν με τα ψίχουλα που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, τα Σωματεία της Κρήτης που υπάγονται στις Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις, καλούν σε παγκρήτια πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στο Ρέθυμνο, στις 2 Οκτώβρη, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Συγκέντρωση των συνταξιούχων θα γίνει και στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 22/10, στις 11 π.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ