Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Με στόχο το... προβάδισμα

Εχοντας ως στόχο να αποκτήσουν από σήμερα το... πάνω χέρι στα προγνωστικά όσον αφορά την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, τρεις ελληνικές ομάδες ρίχνονται στη μάχη των πρώτων αγώνων για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, οι ελπίδες και των τριών, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, είναι αρκετά αυξημένες αφού οι αντίπαλοί τους θεωρούνται εντός των δυνατοτήτων των ελληνικών εκπροσώπων απ' τους οποίους «πράσινοι» και Αρκάδες έχουν το ρόλο του οικοδεσπότη απέναντι στη δανέζικη Μίντιλαντ και την ισραηλινή Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα, ενώ ο «Δικέφαλος» αυτόν του φιλοξενούμενου στο Κισινάου με τη Ζίμπρου.

ΠΑΟ - ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ («Απ. Νικολαΐδης», 21.00, ΟΤΕ Sports 1)

Στη δεύτερη ευρωπαϊκή της υποχρέωση για τη νέα σεζόν μετά απ' αυτή με τη Σταντάρ για το γ' γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός και πάλι έχει τον τίτλο του θεωρητικού φαβορί, μόνο που όπως αποδείχθηκε και κόντρα στη βελγική ομάδα η θεωρία από την πράξη... απέχει πολύ. Δηλώνοντας πως έχουν μάθει από το προηγούμενο πάθημα (ήττα - αποκλεισμός εντός με 3-1) οι «πράσινοι» δείχνουν έτοιμοι αυτή τη φορά να μη δώσουν δικαιώματα. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αναστασίου, εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος τονίζοντας πως οι παίκτες του έχουν πλέον περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και θα εμφανιστούν σαφώς πιο έτοιμοι. Μιλώντας για την αντίπαλο ο Ελληνας τεχνικός την χαρακτήρισε σοβαρή και επικίνδυνη ομάδα με πλεονέκτημα την καλή ομαδικότητα στο παιχνίδι της.

  • Στην ακύρωση της μεταγραφής (παρά την αρχική συμφωνία) του Ισπανού Αλεχάντρο Αλφάρο προχώρησε ο Παναθηναϊκός εξαιτίας, όπως διαπιστώθηκε, σοβαρού προβλήματος στο χιαστό του παίκτη.
ΖΙΜΠΡΟΥ - ΠΑΟΚ (Κισινάου, 21.05, ΟΤΕ Sports 2)

Με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ και τα νεύρα τεντωμένα εξαιτίας των τελευταίων περιστατικών που συνέβησαν στην προπόνηση, ο ΠΑΟΚ ψάχνει στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας το καλό αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα. Το πλεονέκτημα της ρεβάνς στην Τούμπα κάνει τον «Δικέφαλο» να επιζητεί από σήμερα να απλοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την αποστολή του αλλά και ξεκινώντας με καλό... βαθμό τις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα χρονιά. Στην αποστολή δεν μετέχουν οι Βιτόρ και Τζαβέλλας έπειτα από το επεισόδιο που είχαν (σε διαφορετικές περιπτώσεις ο καθένας) με τον τεχνικό της ομάδας, Αγγελο Αναστασιάδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΤΡΙΠΟΛΗ, 21.15, ΝS 2)

Με την επιτυχία κόντρα στη Μάιντς να έχει ανοίξει την... όρεξη στους Αρκάδες στον Αστέρα Τρίπολης αισιοδοξούν για μια ακόμη επιτυχία κόντρα στη Μακάμπι. Στόχος της ελληνικής ομάδας, να αποκτήσει από σήμερα το... πάνω χέρι στην υπόθεση - πρόκριση ενόψει της ρεβάνς, η οποία είναι και βολική για τον Αστέρα αφού θα γίνει στην Κύπρο λόγω των γεγονότων στη Γάζα. Ο τεχνικός της ομάδας, Στάικος Βεργέτης, δηλώνει αισιόδοξος για τον αγώνα και ποντάρει πολλά στη βοήθεια του κόσμου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ