Τρίτη 22 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
40ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Προετοιμάζεται το πρόγραμμα και στη Θεσσαλονίκη

Στις 11, 12 και 13 του Σεπτέμβρη, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά

Περίοδος προετοιμασίας του 40ού Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» είναι αυτή που διανύουμε για τις Οργανώσεις της ΚΝΕ και στο πλαίσιο αυτό η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία του προγράμματος για το κεντρικό τριήμερο της Θεσσαλονίκης, που θα γίνει στις 11, 12 και 13 του Σεπτέμβρη στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη. Εκεί θα ηχήσει δυνατά το σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων (απολογία Ν. Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!».

«Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του "Οδηγητή" είναι αποτέλεσμα της μαχητικότητας και πρωτοβουλίας των χιλιάδων μελών και φίλων της ΚΝΕ και έχει καταφέρει στα 40 χρόνια ζωής του να συνδυάζει το πολιτικό περιεχόμενό του με την προβολή της πολιτιστικής δημιουργίας», σημειώνει η Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας και ενημερώνει ότι το Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη θα περιλαμβάνει μεγάλες συναυλίες από τους:

Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Πάνο Κατσιμίχα, «Κίτρινα Ποδήλατα», Νατάσσα Μποφίλιου, Πετρολούκα Χαλκιά, Βαγγέλη Κορακάκη, «Μπλε», «Ιμάμ Μπαϊλντι», «Magic De Spel» και άλλους καλλιτέχνες. Θα γίνουν, ακόμα, συναυλίες από μαθητικά συγκροτήματα.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης αφιερώματα στον Μάνο Χατζιδάκι και στα 40 χρόνια του Φεστιβάλ από το συγκρότημα της ΚΝΕ.

Στο χώρο θα λειτουργεί παιδότοπος, βιβλιοπωλεία, θα υπάρχει έκθεση για τα 40 χρόνια του Φεστιβάλ.

Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για την αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού, όπως και πολλές ακόμα συζητήσεις. Οι δραστηριότητες θα κορυφωθούν με την κεντρική ομιλία από μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ