Παρασκευή 4 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Μίνι ευρωπαϊκό το «Σαμαρτζίδης Καπ»

Με τη φετινή διοργάνωση να ανεβάζει τον πήχη εξαιτίας των σημαντικών συμμετοχών αλλά και του γεγονότος ότι διεξάγεται λίγο πριν την έναρξη του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (14 - 27 Ιούλη) ανοίγει την αυλαία του σήμερα στη Ν. Μάκρη το διεθνές τουρνουά πόλο ανδρών «Σαμαρτζίδης Καπ». Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στον αδικοχαμένο (την ώρα που ψάρευε) παίκτη του Εθνικού. Στους αγώνες εκτός της Ελλάδας συμμετέχουν ακόμη η νικήτρια στο World League, Σερβία, η χρυσή Ολυμπιονίκης Κροατία, η αργυρή Ολυμπιονίκης Ιταλία και η Ισπανία ενώ και οι 5 χώρες συγκαταλέγονται σε αυτές που έχουν υψηλές βλέψεις ενόψει του Πανευρωπαϊκού της Βουδαπέστης.

Η πρεμιέρα του ελληνικού συγκροτήματος είναι σήμερα και μάλιστα διπλή καθώς θα αντιμετωπίσει το πρωί την Ιταλία (11.30) και το βράδυ την Κροατία (20.30). Στα άλλα παιχνίδια της μέρας θα παίξουν: Σερβία - Κροατία (10.00), Ισπανία - Ιταλία (19.00). Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι: Σάββατο: Ισπανία - Σερβία (10.00), Κροατία - Ιταλία (11.30), Κροατία - Ισπανία (19.00), Ελλάδα - Σερβία (20.30). Κυριακή: Σερβία - Ιταλία (09.30), Ελλάδα - Ισπανία (11.00).

  • Ανακοίνωση εναντίον της μεταγραφής της Αλεξάνδρας Ασημάκη στον Ολυμπιακό εξέδωσε η Βουλιαγμένη, η οποία υποστηρίζει ότι δεν ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία και η αθλήτρια δεν ήταν ελεύθερη ώστε να διαπραγματευτεί μόνη της τη μετακίνησή της.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ