Παρασκευή 4 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Το αδιαχώρητο έγινε στη συναυλία των συνδικάτων

Η παραλία Μπάτης στο Φάληρο υποδέχτηκε την Τετάρτη εκατοντάδες εργαζόμενους με τις οικογένειές τους

Στιγμιότυπο από τη συναυλία
Στιγμιότυπο από τη συναυλία
«Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο». Κάτω από το πανό με αυτόν το στίχο του Γιάννη Ρίτσου, στήθηκε η εξέδρα της συναυλίας που οργάνωσαν την Τετάρτη το βράδυ, με δωρεάν είσοδο, στην παραλία Μπάτης στο Φάληρο, ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής. Η επιλογή του συγκεκριμένου στίχου αποδείχθηκε πέρα για πέρα ταιριαστή, αφού η κοινή πρωτοβουλία του Συνδικάτου και του Συλλόγου «έσμιξε» εκατοντάδες εργαζόμενους και ανέργους, που γέμισαν μαζί με τις οικογένειές τους την παραλία και διασκέδασαν με το μουσικό πρόγραμμα.

Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και επιβεβαίωσε το σύνθημα της εκδήλωσης: «Η ψυχαγωγία, η πρόσβαση στον Πολιτισμό, στις Τέχνες και τα Γράμματα, είναι δικαίωμα του λαού και όχι εμπόρευμα». Στην ανάγκη και το δικαίωμα αυτό των εργαζομένων, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του συνδικάτου, Νίκος Παπαγεωργίου, στο σύντομο χαιρετισμό του. Η εκδήλωση συνάντησε τη θετική ανταπόκριση όχι μόνο των εργαζομένων του κλάδου αλλά και όσων έτυχε να βρίσκονται στην παραλία. Ολοι επιβράβευσαν την πρωτοβουλία και επισήμαναν την ανάγκη που υπάρχει για περισσότερες ανάλογες εκδηλώσεις από τα συνδικάτα.

Η συναυλία οργανώθηκε με την προσωπική προσφορά και το μεράκι των μελών του Συνδικάτου και του Συλλόγου, που φρόντισαν για την προετοιμασία και τη λειτουργικότητα του χώρου και υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους. Σημαντική στήριξη στην προσπάθειά τους προσέφεραν με τη συμμετοχή τους στη συναυλία μια σειρά γνωστοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων, οι Παντελής Θαλασσινός, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασίλης Λέκκας, Γιώργος Σαρρής και Πάνος Μπούσαλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ