Πέμπτη 3 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Η Μπαλάντα της Φυλακής»

Η παρουσίαση του καινούργιου δίσκου των «KollektivA» «Η Μπαλάντα της Φυλακής» θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Πέμπτη, στο «Kookoo» (Ιάκχου 17, Γκάζι). Οι πόρτες ανοίγουν στις 10 μ.μ. Είσοδος: 10 ευρώ (με μπίρα / κρασί). Πληροφορίες στα τηλ.: 210.3450.930, 693.3331.003.

Η «Μπαλάντα της Φυλακής» είναι ένα μουσικο - θεατρικό έργο, που αποτελείται από 4 πράξεις. Η ιστορία διαδραματίζεται μέσα στις συμβολικού (ή και όχι) χαρακτήρα «φυλακές του Κόσμου». Θέμα του έργου είναι το δίπολο «εγκλεισμός - απελευθέρωση» και είναι εμπνευσμένο από το ποίημα του Oscar Wilde «Η μπαλάντα της Φυλακής του Ρέντινγκ», το οποίο ο μεγάλος Ιρλανδός δημιουργός έγραψε λίγο μετά από τον εγκλεισμό του εκεί. Το ανατρεπτικό σενάριο προσεγγίζει εκ νέου απαξιωμένες έννοιες, όπως η ηθική και η δικαιοσύνη, αμφισβητώντας ταυτόχρονα τα αδιέξοδα και το μοιραίο.

Οι «KollektivA» είναι: Θανάσης Χουλιαράς: φωνή, Φάνης Μαργαρώνης: κιθάρες, φωνές, Γιώργος Θεοφάνους: κιθάρες, πλήκτρα, theremin, φυσαρμόνικα, φωνές, ενορχήστρωση εγχόρδων, sound design, Μάκης Κρέτσης: φυσικά και ηλεκτρονικά κρουστά, φωνές, sound design, Γιώργος Παύλου: μπάσο, φωνές, Δημήτρης Γιαννούχος: τύμπανα, φωνές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ