Κυριακή 11 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές
  • Μέλη και φίλοι των Εργατικών Συνδέσμων Αυστραλίας «ΑΤΛΑΣ» Σύδνεϊ και «ΣΩΚΡΑΤΗΣ» Νιούκαστλ προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών (8.000 δολ. Αυστρ.) οκτώ χιλιάδες δολάρια Αυστραλίας, για την ενίσχυση της μάχης των εκλογών.

Πιστεύουμε ότι με δυνατό ΚΚΕ στους δήμους, στις περιφέρειες και στην ευρωβουλή, θα αναπτυχθούν παραπέρα οι ταξικοί αγώνες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων για την απόκρουση της αντιλαϊκής επίθεσης των μονοπωλίων, δικομματικής κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ και, στην πορεία, της ταξικής πάλης, την ανατροπή αυτής της πολιτικής και τη δημιουργία της λαϊκής εξουσίας και οικονομίας, που είναι ο μοναδικός δρόμος για να ξανασάνει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

  • Ο σ. Παπασταθόπουλος Αντώνης προσφέρει, μέσω ΤΕ Μεσσηνίας, εις μνήμην της γυναίκας του ΝΤΙΝΑΣ και του παιδιού του ΝΙΚΗΤΑ 1.000 ευρώ στο Κόμμα για την οικονομική του ενίσχυση, σαν 7η δόση.
  • Ο σ. Ζώτος Δημήτριος από τη Βρυσούλα Ιωαννίνων, προσφέρει 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Βουτσαρά του Δήμου Ζίτσας, για τις εκλογικές δαπάνες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ