Πέμπτη 24 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο

ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΕΣ: Tην άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων των ναυτεργατών των πλοίων «Μυτιλήνη» και «AQUA MARIA» της εταιρείας «NEL LINES» απαιτούν ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» και ΠΕΕΜΑΓΕΝ (Μαγείρων). Σύμφωνα με καταγγελίες των ναυτεργατών, τα παραπάνω πλοία βρίσκονται στη Δραπετσώνα και τα πληρώματα παραμένουν απλήρωτα εδώ και μήνες. Μέχρι σήμερα, λόγω έλλειψης ηλεκτροδότησης, στο πλοίο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ» εδώ και ένα μήνα περίπου οι ναυτεργάτες μέλη του πληρώματος σιτίζονται στο πλοίο «AQUA MARIΑ», στο οποίο προβλέπεται να γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας στο Δήμο Περιστερίου σκοτώθηκε χτες πέφτοντας από την ταράτσα κτιρίου όπου στεγάζονται γραφεία της Περιφέρειας Αττικής (οδός Τρώων 1). Ο θάνατός της αποδίδεται σε αυτοκτονία.

ΕΛΠΕ: Πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) στην Ελευσίνα ξέσπασε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Η φωτιά προκλήθηκε σε δεξαμενή των διυλιστηρίων, αυτήν τη φορά από κεραυνό, χωρίς να σημειωθούν τραυματισμοί. Περιστατικά πυρκαγιών έχουν σημειωθεί κατ' επανάληψη, σε αρκετές περιπτώσεις συνοδεύονται από λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά εργατικά «ατυχήματα» και παράλληλα φέρνουν στο προσκήνιο τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν συνολικά οι κάτοικοι της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ