Πέμπτη 3 Απρίλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΝΑΝΟΣ
Φιλολαϊκή πολιτική μόνο σε ρήξη με την ΕΕ και τα μονοπώλια

Σε συγκέντρωση στον Αγιο Νεκτάριο της Ν. Ιωνίας Βόλου μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου

Εργάτες και, κυρίως, άνεργοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση στην εργατο - λαϊκή συνοικία Αγιος Νεκτάριος της Ν. Ιωνίας Βόλου, στην οποία μίλησε ο Αποστόλης Νάνος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Απ. Νάνος, ανάμεσα στα άλλα, σημείωσε: «Οι εργαζόμενοι έχουν πληγεί από την πολιτική της ΕΕ και των μονοπωλίων και είναι ευκαιρία στις 18 και στις 25 Μάη να στείλουν μήνυμα αντεπίθεσης, υπερψηφίζοντας το ΚΚΕ και στις τοπικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Η μόνη φιλολαϊκή πολιτική πρόταση είναι αυτή που πηγαίνει κόντρα στην ΕΕ και την πολιτική των επιχειρηματικών ομίλων. Και σε αυτό, οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ έχουμε αποδείξει ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Δείτε, για παράδειγμα, το ζήτημα των ανέργων: Η "Λαϊκή Συσπείρωση" έχει καταθέσει αιτήματα προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την ανακούφιση των ανέργων, όπως να καταργηθούν τα δημοτικά τέλη, να έχουν δωρεάν νερό από τη ΔΕΥΑΜΒ και άλλα που έχουν αναδείξει τα σωματεία των εργαζομένων και οι λαϊκές επιτροπές της πόλης μας. Γιατί, όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι και όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις, όπως και να βαφτίζονται -"αντιμνημονιακοί", "απολίτικοι", "άσπροι" ή "μαύροι"- αρνήθηκαν να τα στηρίξουν; Διότι η στήριξη αυτών των αιτημάτων απαιτεί να έρθουν σε ρήξη με την ανταποδοτικότητα, την επιχειρηματικότητα, δηλαδή βασικές στρατηγικές της ΕΕ που υλοποιούνται μέσα από το Δήμο, στο όνομα των οποίων πίνουν νερό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ