Τετάρτη 5 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας
  • Οι διαδηλωτές εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους αγρότες που αγωνίζονται από την Κρήτη μέχρι τον Εβρο. Συγκέντρωση αλληλεγγύης την Κυριακή 9 Φλεβάρη στο μπλόκο της Νίκαιας
  • Κάλεσμα για αλληλεγγύη στον εργατόκοσμο της Κεφαλονιάς που δοκιμάζεται άγρια από το σεισμό και την αναλγησία του κράτους. Ανακοινώθηκε πρωτοβουλία για συλλογή τροφίμων από Λαϊκές Επιτροπές και σωματεία μέσω του ΠΑΜΕ.

Eurokinissi

  • Μαζική ήταν η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ για την Υγεία που πραγματοποιήθηκαν χτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ζητώντας να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο για την Υγεία και διεκδικώντας σύγχρονο αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Υγείας με πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση από το κράτος.
  • Δ. Κουτσούμπας: «Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο πολύτιμο χρόνο. Θα πρέπει να οργανωθεί άμεσα παλλαϊκός αγώνας για να ανατραπούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης στον τομέα της Υγείας. Να προσληφθεί άμεσα νοσηλευτικό, ιατρικό προσωπικό, με μόνιμη και σταθερή απασχόληση, για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο λαός σε αυτό το πολύτιμο αγαθό, που είναι η ίδια η ζωή του, η υγεία του. Ταυτόχρονα θα θέλαμε να εκφράσουμε ξανά τη συμπαράστασή μας στους συμπατριώτες μας στην Κεφαλονιά που υποφέρουν, ιδιαίτερα στους ασθενείς, στα άτομα με ειδικές ανάγκες, στους ανθρώπους που πλήττονται και έχουν πληγεί από τον Εγκέλαδο. Να παρθούν άμεσα μέτρα, τόσο για τις υγειονομικές υπηρεσίες στην Κεφαλονιά, όσο και άλλα μέτρα που αφορούν την περίθαλψη και την υγεία του λαού της Κεφαλονιάς».

ΣΕΛ.  12  -  13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ