Τρίτη 31 Δεκέμβρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Ψήνεται» για νέο κόμμα ο Πολύδωρας

Στην ίδρυση κόμματος προσανατολίζεται ο Β. Πολύδωρας, μετά την πρόσφατη διαγραφή του απ' τη ΝΔ, όπως προκύπτει από δηλώσεις του στη «Real News». Στο πλαίσιο της γενικότερης αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού, φαίνεται να στρέφει το βλέμμα του στο χώρο της λεγόμενης πατριωτικής δεξιάς, σημειώνοντας παράλληλα ότι «πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν παντού» και πως «απαιτείται εθνική συνεννόηση».

«Η καινούρια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο;», δηλώνει και προσθέτει πως ένα κόμμα υπό την ηγεσία του θα πρέπει να διαθέτει «μέγεθος», «ποσότητα» και «ποιότητα», μιας και αναφέρει ότι «εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν».

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ αναπαράγει μια ρηχή ρητορική, επικρίνοντας τους κυβερνητικούς εταίρους ότι «διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για τα τοκάκια της Ευρώπης» και αποκρύπτοντας τον πραγματικό ταξικό ρόλο τους με το να τους προσάπτει «λάθος πολιτική».

Ο Β. Πολύδωρας δηλώνει πως δεν θα είναι υποψήφιος σε κάποιο ευρωψηφοδέλτιο στις επερχόμενες ευρωεκλογές σε απάντηση φημών που του αποδίδουν πρόθεση συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Ελληνες στις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο που θα πραγματοποιηθούν το Μάη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ