Κυριακή 8 Σεπτέμβρη 2013 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΗ
Σε τροχιά κορύφωσης σε όλη τη χώρα

Την Πέμπτη αρχίζουν οι εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη. Πλήθος εκδηλώσεων την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο σε μεγάλες πόλεις

Την ερχόμενη Πέμπτη, 12 Σεπτέμβρη, ανοίγουν οι πύλες του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη, που θα φιλοξενηθεί στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά» και θα κορυφωθεί στις 14 Σεπτέμβρη, οπότε και θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Οι εργασίες για την προετοιμασία του χώρου είναι στην τελική ευθεία, ώστε οι τρεις σκηνές (Κεντρική, Λαϊκή, Νεανική - Μαθητική), ο Παιδότοπος, αλλά και τα θεματικά περίπτερα του Φεστιβάλ να υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες και να αναδείξουν την πολιτική και πολιτιστική πρόταση της ΚΝΕ, με συναυλίες, αφιερώματα, αθλητικές δραστηριότητες, συζητήσεις, εκδηλώσεις.

Να σημειώσουμε ότι η Παρασκευή, δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη είναι αφιερωμένη στην ταξική αλληλεγγύη. Στο χώρο των εκδηλώσεων θα συγκεντρώνονται τρόφιμα, ρούχα και σχολικά είδη που θα δοθούν στις Λαϊκές Επιτροπές.

Από σήμερα το Αθλητικό camp

Σήμερα Κυριακή, είναι η έναρξη του Αθλητικό Camp της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη με λαϊκή ποδηλατοδρομία στους δρόμους της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ξεκινάει από το Δημαρχείο Πολίχνης στις 10 π.μ. και καταλήγει στο χώρο του στρατοπέδου «Παύλου Μελά».

Το Αθλητικό Camp της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη θα διαρκέσει έως τις 11 Σεπτέμβρη και θα διεξαχθεί στο στρατόπεδο «Στρεμπενιώτη» και στο κλειστό Γυμναστήριο Πολίχνης.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμά του στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολίχνης περιλαμβάνει:


Σήμερα, Κυριακή

6 μ.μ., επίδειξη τζούντο από το τμήμα τζούντο του Ηρακλή

6.30 μ.μ., επίδειξη πυγμαχίας από τον Αθλητικό Σύλλογο Βαθυλάκκου «ΠΥΓΜΗ»

7 μ.μ., επίδειξη taekwondo από τον αθλητή Νίκο Τρακίδη

7.15 μ.μ., επίδειξη kyokushin karate από τον προπονητή Τάκη Κάπνα

7.30 μ.μ., επίδειξη ninjutsu από το γυναικείο τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου «ΔΥΝΑΜΙΣ» και από τον προπονητή Σταύρο Μιλιάρδο

Αύριο, Δευτέρα

6 μ.μ., επιδείξεις ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ», πρωταθλητή Ελλάδας και από τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΡΜΟΝΙΑ» του Δήμου Δέλτα.

7.15 μ.μ., συζήτηση με θέμα: «Αθλητισμός, ανάγκη και δικαίωμα της νεολαίας». Θα μιλήσει ο Πέτρος Κρίκης, μέλος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Στο Στρατόπεδο «Στρεμπενιώτη» περιλαμβάνει:

Αύριο Δευτέρα έως την Τετάρτη 11 Σεπτέμβρη τουρνουά Μπάσκετ 3x3 και τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5. Τα τουρνουά θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6972.684.612 ή στο knethess@yahoo.gr

Κορυφώνεται σε μια σειρά πόλεις

Την ερχόμενη Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο το 39ο Φεστιβάλ θα κορυφωθεί επίσης σε μια σειρά μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών με διήμερες η μονοήμερες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα:

  • Διήμερα την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη: Στην Πάτρα, στο χώρο του ΤΕΙ. Στο Ηράκλειο στο Κομμένο Μπεντένι. Στη Λάρισα, στην Κοίτη του Πηνειού. Στο Αγρίνιο, στο δημοτικό πάρκο. Στα Γιάννενα, στο πάρκο Λιθαρίτσια. Στη Χαλκίδα, στο Πάρκο Βούρκου.
  • Παρασκευή, 13 Σεπτέμβρη: Στο Βόλο, στο πάρκο Ρήγας Φεραίος. Στη Λαμία, στην πλατεία Πάρκου. Στη Λιβαδειά, στην Κεντρική Πλατεία.
  • Σάββατο 14 Σεπτέμβρη: Στην Καρδίτσα, στο Παυσίλυπο. Στη Δράμα στον Κήπο.
Εκδηλώσεις και σήμερα


Εκδηλώσεις του 39ου Φεστιβάλ γίνονται και σήμερα Κυριακή:

Στην Κόρινθο, στην πλατεία Φλοίσβου, στις 8.00 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Βιντεοπροβολή ενάντια στο φασισμό. Ροκ συναυλία από τους «The Yesterdaze Blues Band». Ομιλία από τον Δημήτρη Τζαβάρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία του Βασίλη Λέκκα.

Στα Γιαννιτσά, στο Πολύκεντρο (κεντρικός πεζόδρομος), στις 7 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ομιλία από τον Γιώργο Χαβατζά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, βιντεοπροβολές, διάφορα συγκροτήματα και συναυλίες reggae, rock, ελληνικού έντεχνου και ροκ τραγουδιού, λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι και διαδραστική συζήτηση - παρουσίαση του έργου του Μπ. Μπρεχτ για μαθητές.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αθλητικό Camp στην Αθήνα(2019-09-07 00:00:00.0)
Από αύριο το Αθλητικό Camp στην Πάτρα(2017-09-07 00:00:00.0)
Με απόλυτη επιτυχία η έναρξη του Αθλητικού Camp(2016-09-20 00:00:00.0)
Αύριο αρχίζει το Αθλητικό Camp στην Αθήνα(2016-09-16 00:00:00.0)
Δηλώστε συμμετοχή στο αθλητικό camp(2014-09-06 00:00:00.0)
Αθλητικό Camp στην Αθήνα(2012-08-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ