Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΥΓΕΙΑ
Σύσκεψη των εργαζομένων στο νοσοκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ»

Την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο οριστικό κλείσιμο του νοσοκομείου «Παναγία» στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου και φορείς που στέκονται αλληλέγγυοι στο πλευρό τους. Χτες με πρωτοβουλία του σωματείου εργαζομένων πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο νοσοκομείο, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι σωματείων και φορέων, συλλόγων χρόνια πασχόντων, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων, κ.ά., και με μαζική κινητοποίηση η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σάκη Βαρδαλή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σήμερα το πρωί, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, μέσα από γενική συνέλευση θα αποφασίσουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσουν, κλιμακώνοντας τον αγώνα για να μην κλείσει το νοσοκομείο, να μη χαθούν νοσοκομειακά κρεβάτια και κλινικές, να μην απολυθούν εργαζόμενοι και για το δικαίωμα στη δημόσια αποκλειστικά Υγεία - Πρόνοια.

Εμπρακτα στο πλευρό των εργαζομένων βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα η Λαϊκή Επιτροπή Καλαμαριάς και προγραμματίζει συλλαλητήριο ενάντια στο κλείσιμο του νοσοκομείου, την επόμενη Τρίτη 27 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ