Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ: Την 20χρονη μητέρα και τη 44χρονη γιαγιά του άτυχου βρέφους που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στη χωματερή των Λεχαινών, αναζητά η Αστυνομία. Οπως ανακοινώθηκε, σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση. Υπενθυμίζεται πως το βρέφος βρέθηκε νεκρό από μετανάστες που έψαχναν στα σκουπίδια και επάνω του υπήρχε ο ομφάλιος λώρος. Σύμφωνα μάλιστα με τον ιατροδικαστή, το αγόρι γεννήθηκε στην ώρα του, ήρθε στον κόσμο μέσα στο Σαββατοκύριακο, είχε ύψος περίπου 50 εκατοστά και ζύγιζε σχεδόν τρία κιλά.

ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ εναντίον καταστήματος τον Απρίλη του 2004 είχε χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το ένα από τα όπλα που βρέθηκαν σε ταχύπλοο στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Οινουσσών πριν από περίπου 15 μέρες. Για τη συγκεκριμένη επίθεση δεν είχε εντοπιστεί ο δράστης.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ άφησε πίσω της η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χρωματοπωλείο στο Περιστέρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε, στο κατάστημα επί της οδού Κώστα Βάρναλη 13, περίπου στις 12.15 το μεσημέρι και λόγω των εύφλεκτων υλικών πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης, έσπευσαν στο σημείο 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο σχεδόν 30 λεπτά της ώρας αργότερα.

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, μετά από 16 χρόνια η Κάτια Γιαννακοπούλου. Τον Ιούλη του 1997 είχε σκοτώσει τον αρχιμανδρίτη Ανθιμο Ελευθεριάδη, στη Νέα Σμύρνη. Το συμβούλιο Εφετών Θήβας με βούλευμά του έκανε δεκτή την αίτησή της για αποφυλάκιση σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο καθώς, αν και ισοβίτισσα, έχει εκτίσει 16 χρόνια κλειστής φυλακής και έχει επιδείξει καλή διαγωγή. Η Κ. Γιαννακοπούλου είχε συλληφθεί δύο μέρες μετά τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη έξω από μοναστήρι στη Μάνδρα Αττικής. Η ίδια ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε με οκτώ σφαίρες τον ιερέα με τον οποίο είχε συνδεθεί με πολύχρονο ερωτικό δεσμό. Η τότε 42χρονη γυναίκα σκότωσε έξω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη τον 59χρονο αρχιμανδρίτη, μη μπορώντας να αντέξει τη λήξη του παράνομου δεσμού τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ