Πέμπτη 28 Μάρτη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ κινητά τηλέφωνα αλλά και «hands free» εντοπίστηκαν προχτές το πρωί μέσα σε κελιά κρατουμένων στις φυλακές Γρεβενών.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ κρίθηκαν χτες, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, ο εκδότης Γ. Κουρής και ο γιος του Ανδρέας. Κατηγορούνται για μη καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών από το ALTER (το διάστημα από 1η Φεβρουαρίου του 2011 - 30 Σεπτεμβρίου).

ΑΙΤΗΜΑ μερικής άρσης του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα κατέθεσε ο συνήγορος της Σ. Αντωνίου στο Συμβούλιο Εφετών, για να μπορέσει να πραγματοποιήσει προγραμματισμένο ραντεβού τον Απρίλη με γιατρό, σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Λωζάνης, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και χρειάζεται θεραπεία. Ζητείται να αντιμετωπιστεί το αίτημα της χωρίς καθυστέρηση. Η Σ. Αντωνίου κατηγορείται για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» (σ.σ. η δίκη γίνεται αυτό το διάστημα), σήμερα βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, μετά το πέρας της 18μηνης προφυλάκισης, μάλιστα στη διάρκεια που βρίσκονταν στη φυλακή η τότε συνήγορος της είχε προσκομίσει πολλές ιατρικές γνωματεύσεις για τη σοβαρότητα της κατάστασης της.

ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ κοριτσάκι στη Χαλκίδα έχασε χτες τη ζωή του, όταν έπεσε από βραχώδη περιοχή στη θάλασσα της Αγίας Μαρίνας. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το άτυχο παιδάκι πιθανόν ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε στη θάλασσα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ