Τρίτη 29 Γενάρη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Βράβευσε τους πρωτοπόρους της Οικονομικής Εξόρμησης

Σε μια ζεστή εκδήλωση, αναδείχτηκε η σημασία της άμιλλας στην κάλυψη των πλάνων για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ

Μια ζεστή εκδήλωση, για τη βράβευση των πρωτοπόρων της Οικονομικής Εξόρμησης, διοργάνωσε την Κυριακή το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης, η ΝΕ Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Μ' ένα συμβολικό δώρο, οι πρωτοπόροι σύντροφοι, οι πρωτοπόρες ΚΟΒ, η πρωτοπόρα Αχτίδα, επιβραβεύτηκαν για την ξεχωριστή συμβολή τους στη μάχη που έδωσε όλο το Κόμμα σε δύσκολες για το λαό εποχές.

Το πανελλαδικό πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης καλύφθηκε κατά 113,09%, ενώ η ΚΟ Αττικής κάλυψε το πλάνο της σε ποσοστό 112,23%. Για την ιστορία, η ΝΕ Δυτικού Τομέα κάλυψε κατά 108,05% το πλάνο της και πρώτη Αχτίδα στην άμιλλα αναδείχτηκε η Μενιδίου - Φυλής, με 128%.

Ανοίγοντας την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα, με χαρακτηριστική την παρουσία της νεολαίας, ο γραμματέας της ΝΕ Δυτικού Τομέα, Πέτρος Αλέπης, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της μεγάλης μάχης που έδωσε όλο το Κόμμα, μαζί και οι Οργανώσεις του Δυτικού Τομέα, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

«Η προσπάθειά μας στέφθηκε με επιτυχία, και το ίδιο συνέβη στην Κομματική Οργάνωση Αττικής και στο Κόμμα πανελλαδικά. Η ΝΕ Δυτικού Τομέα υπερκάλυψε το πλάνο της κατά 108%, όλες οι Αχτίδες επίσης υπερκάλυψαν τα πλάνα τους, ενώ και η μεγάλη πλειοψηφία των ΚΟΒ κατάφερε την κάλυψη και υπερκάλυψη των στόχων. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στην ΚΝΕ της περιοχής μας», είπε.

Γεμάτη από κόσμο η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Πετρούπολης
Γεμάτη από κόσμο η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Πετρούπολης
Επισήμανε ακόμα: «Είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις συνθήκες φτώχειας, μεγάλης ανεργίας, διαρκούς ανασφάλειας για το άμεσο μέλλον, για το σήμερα του κάθε εργάτη και της οικογένειάς του, ότι το Κόμμα μας και στη Δυτική Αθήνα, που είναι μια λαϊκή - εργατική περιοχή, να καταφέρνει, μαζεύοντας ευρώ το ευρώ, να σημειώσει επιτυχία σε αυτήν τη σημαντική μάχη. Είναι ίσως ακόμη πιο σημαντικό ότι αυτό το αποτέλεσμα σημειώθηκε σε συνθήκες και περίοδο γενικευμένης και βρώμικης επίθεσης στο Κόμμα, αντικομμουνισμού, με την προσπάθεια αξιοποίησης των οικονομικών προβλημάτων του Κόμματος, για να πλήξουν το ηθικό μας κύρος».

«Επιδίωξη της αστικής τάξης και του οπορτουνισμού, με τον γνωστό ύπουλο και διαβρωτικό του ρόλο, είναι αξιοποιώντας και το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, να υψώσει τείχη ανάμεσα στους εργάτες και το ΚΚΕ, να μας απομονώσει από τις πλατιές λαϊκές μάζες», είπε μεταξύ άλλων ο Π. Αλέπης, και κατέληξε:

«Το ΚΚΕ έχει δεσμούς αίματος με την εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Ζήταγε και έπαιρνε τη συνδρομή του εργάτη διαχρονικά, στην παρανομία, στις φυλακές, στις εξορίες, στο βουνό, στην πολιτική προσφυγιά. Κάθε ενίσχυση από το υστέρημα του λαού γίνονταν βόλι, προκήρυξη, αφίσα, σύνθημα, εφημερίδα. Δε θα μας βάλουν στο χέρι οι αστοί και οι οπορτουνιστές. Ας το χωνέψουν. Το ΚΚΕ θ' αντέξει και σε αυτές τις σύγχρονες δυσκολίες, με μεγάλο του όπλο την επαναστατική του στρατηγική».

Σε όλη τη διάρκεια της βράβευσης περίσσευαν τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα από μέλη, οπαδούς και φίλους του Κόμματος που βρέθηκαν στην εκδήλωση, είτε για να παραλάβουν τα βραβεία της άμιλλας, είτε για να τιμήσουν τους πρωτοπόρους. Ακολούθησε η κοπή της πίτας, με την ΚΟΒ Καματερού να κερδίζει το φλουρί και μετά τσιμπούσι με σπιτικά φαγητά και μπόλικο κρασί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ