Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σοβαρά προβλήματα από τη βροχόπτωση

Eurokinissi

Μεγάλα προβλήματα, τόσο στους οδικούς άξονες όσο και σε σπίτια και καταστήματα της Αττικής προκάλεσε η βροχή που έπεσε από νωρίς το πρωί. Συνεργεία της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία στους δρόμους του Λεκανοπεδίου αλλά και να αντλήσουν τα νερά από πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια σπίτια, καθώς και καταστήματα. Μάλιστα, σε μία περίπτωση άνδρες του Σώματος χρειάστηκε να συνδράμουν προκειμένου να απεγκλωβίσουν δύο άτομα από ακινητοποιημένο αυτοκίνητο κοντά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και να ρυμουλκήσουν το όχημα. Μέχρι αργά το απόγευμα, η Πυροσβεστική είχε δεχθεί περισσότερες από 60 κλήσεις κυρίως από τα νότια προάστια και τον Πειραιά.

Από νωρίς το πρωί, υπήρξαν μποτιλιαρίσματα στις λεωφόρους Συγγρού, Κηφισού, Βουλιαγμένης και Ποσειδώνος. Κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης, ουρές χιλιομέτρων υπήρξαν τόσο στους παραπάνω δρόμους αλλά και στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων, ενώ και οι συρμοί του Τραμ σταμάτησαν προσωρινά τα δρομολόγια λόγω συσσώρευσης υδάτων στις γραμμές.

Λίγο πριν τις 12.15 το μεσημέρι, πλημμύρισε η υπόγεια διάβαση του Δέλτα Φαλήρου και έτσι επιβαρύνθηκε περισσότερο η κατάσταση για τους οδηγούς. Την ίδια στιγμή στο ρεύμα της παραλιακής προς Φάληρο από το ύψος του Ελληνικού μέχρι και την Καλαμακίου τα οχήματα κινούνταν με πολύ αργές ταχύτητες. Η κατάσταση άρχισε να εξομαλύνεται μετά τις 3 το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ