Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΤΟΤΕΝΑΜ
Μονόδρομος η νίκη

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη - πρόκριση ο Παναθηναϊκός σήμερα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» του Λονδίνου παίζει στην τελευταία αγωνιστική του 10ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Τότεναμ (22.05, ΑΝΤ1). Οι «πράσινοι» έχουν αναμφίβολα μια δύσκολη αποστολή, που όμως δε δείχνει να φοβίζει τον τεχνικό τους, Χουάν Ραμόν Ρότσα:

«Είναι ένα σπουδαίο ματς απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία συγκαταλέγεται στις πέντε κορυφαίες της Αγγλίας. Χαιρόμαστε που διεκδικούμε μέχρι τελευταία αγωνιστική την πρόκριση, έχουμε πιθανότητες και αυτές θα τις εξαντλήσουμε. Εγώ είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη, που πιστεύει στην αξία της και είναι πιο ομαδική από πριν. Εχουμε καλή ψυχολογία, ξέρουμε πως θα είναι δύσκολα αλλά πάμε για να τα καταφέρουμε».

Ο Ρότσα δεν έκρυψε ότι είναι φίλος της Τότεναμ:

«Ελπίζω να φύγουμε χαρούμενοι από την Αγγλία. Δεν σας κρύβω πως παλιά υποστήριζα την Τότεναμ, λόγω του Οσβάλντο Αρντίλες που ήμασταν φίλοι, αλλά παρότι την αγαπώ, μακάρι στο τέλος να την πληγώσω».

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής των «πετεινών», Βίγιας Μπόας, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στην έδρα μας και ο κόσμος μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής. Εχουμε δύσκολο έργο και θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με νοοτροπία νικητή, με στόχο να κερδίσουμε».

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μάριμπορ θα αγωνιστεί στη Σλοβενία με τη Λάτσιο (22.05, ΝS 2).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ