Πέμπτη 13 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΡΓΟΣ
ΟΧΙ στις αντιλαϊκές επιλογές!

Παναργολικό συλλαλητήριο, αύριο στις 11 πμ στη πλατεία Αγ. Πέτρου, κόντρα στήν αντιλαϊκή πολιτική

Ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική διαδηλώνουν αύριο στις 11 το πρωί, στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Αργος, εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες και νέοι της περιοχής. Το συλλαλητήριο διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων Αργολίδας .

Σε ανακοίνωσή της, η Συντονιστική Επιτροπή τονίζει, ότι «με μαζικό και ενωμένο αγώνα μπορούμε να βάλουμε φρένο στις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης. Μαζί, εργάτες, αγρότες, επαγγελματίες, έμποροι και μαθητές, μπορούμε να ανατρέψουμε την κυβερνητική πολιτική».

«Χρόνια τώρα οι κυβερνήσεις μάς λένε σφίξτε και άλλο το ζωνάρι, για να μπούμε στην ΕΟΚ παλιότερα, στην ΟΝΕ σήμερα, για να υπάρξει ανάπτυξη, ευημερία, πρόοδος. Αντίθετα, αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι η αύξηση της μερικής απασχόλησης, της φτώχειας, η κατάργηση εργασιακών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων. Βλέπουμε το ένα μετά το άλλο τα μαγαζιά να βάζουν λουκέτο», επισημαίνει η Συντονιστική Επιτροπή.

«Μαζί κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ενωση και πλουτοκρατία - συνεχίζει η Συντονιστική Επιτροπή σχετικά με τους αγρότες - έχουν βαλθεί να ξεκληρίσουν τη μικρή και μεσαία αγροτιά και να συγκεντρώσουν τη γη και την αγροτική παραγωγή σε λίγα χέρια».

Τέλος, αναφερόμενη στο μέλλον των νέων σημειώνει, ότι «η κυβέρνηση με τους νόμους για την παιδεία πετάει έξω από το λύκειο τα παιδιά των φτωχών λαϊκών οικογενειών και των αγροτικών περιοχών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ