Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΥΓΕΙΑ
ΙΚΑ
«Ερημώνει» το 7ο Θεραπευτήριο του ΙΚΑ

Μία μετά την άλλη κλείνουν οι κλινικές και τα τμήματα του 7ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ που συγχωνεύτηκε με τα νοσοκομεία «Αγία Ολγα» και «Αγιοι Ανάργυροι».

Σύμφωνα λοιπόν με έγγραφο της Διοίκησης του «Αγία Ολγα» από την 1/11/2012 αναστέλλεται η λειτουργία της Α' και Β' Χειρουργικής Κλινικής ενώ το χειρουργείο και οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό θα ξεκινήσει από σήμερα. Οι ασθενείς θα πάρουν όλοι εξιτήρια το αργότερο μέχρι σήμερα.

Επίσης από αύριο αναστέλλεται η λειτουργία των παρακάτω εξωτερικών ιατρείων: Αγγειολογικό, Βηματοδοτικό, Χειρουργικό, Μικροεπεμβάσεων, Α' και Β' Χειρουργικό και Ορθοπεδικό. Από τον εργαστηριακό τομέα συνεχίζουν τη λειτουργία τους ο αξονικός και μαγνητικός τομογράφος και το ακτινολογικό εργαστήριο ώστε να υποστηρίζεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ), που παραμένει στο 7ο Θεραπευτήριο μέχρι να μεταφερθεί και αυτή - όπως προβλέπει το σχέδιο - στο Αγία Ολγα. Το ενιαίο βιοπαθολογικό εργαστήριο περιορίζει τη δραστηριότητά του μόνο στην εξυπηρέτηση της ΜΤΝ και το υπόλοιπο προσωπικό μετακινείται.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ