Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΛΑΤΣΙΟ 1-1
Πικρή ισοπαλία

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε όρθιος χτες στο ΟΑΚΑ, κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό του αγώνα τη Λάτσιο στην 3η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, όμως δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, αφού ο τρόπος που βρισκόταν πίσω στο σκορ λίγο πριν το φινάλε ήταν... απίθανος. Ηταν το 25' όταν ο Βελάσκες κάνει λάθος διώξιμο προς τα πίσω, ο Καρνέζης δεν απομακρύνει μακριά, η μπάλα φτάνει στον Σεϊταρίδη, ο οποίος πιέστηκε και έδωσε προς τον Βελάσκες που δεν την πρόλαβε, με αποτέλεσμα η μπάλα αργά να καταλήξει στα δίχτυα... Ομως παρά το αυτογκόλ οι «πράσινοι» δεν το έβαλαν κάτω. Πίεσαν τους «λατσιάλι» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στην επανάληψη όπου και έχασαν σωρεία ευκαιριών για να φτάσουν στο τελευταίο λεπτό όπου η χρυσή αλλαγή του Φερέιρα, Τοτσέ, με κοντινό σουτ έφερε τον αγώνα στα ίσα και διατήρησε τις ελπίδες του ΠΑΟ για συνέχεια στο θεσμό.

Στον άλλο αγώνα του 10ου ομίλου Μάριμπορ και Τότεναμ ήρθαν επίσης ισόπαλες 1-1. Η βαθμολογία: Λάτσιο 5, Μάριμπορ 4, Τότεναμ 3, Παναθηναϊκός 2.

ΠΑΟ: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Φουρλάνος (67' Κουίνσι), Σισοκό (78' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (75' Τοτσέ).

ΛΑΤΣΙΟ: Μπιζάρι, Καβάντα, Κόνκο, Σιανί, Ντίας, Λεντέσμα, Γκονζάλες (86' Κανά), Ερνάνες (78' Ονάζι), Καντρέβα, Μάουρ (46' Ζαράτε), Φλόκαρι.

  • Πριν από τον αγώνα είχαμε επεισόδια μεταξύ των δυο ομάδων, κατά την προσέλευση των πούλμαν των φίλων της Λάτσιο. Μάλιστα είχαμε και τέσσερις συλλήψεις.

Στην ανάπαυλα, υπήρξε μετακίνηση μερίδας οπαδών του Παναθηναϊκού που βγήκαν στον περιβάλλοντα χώρο με σκοπό να πλησιάσουν τη θύρα που φιλοξενούσε τους οπαδούς της Λάτσιο. Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ