Κυριακή 23 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
O καλύτερος «προστάτης»...

Το χαρακτήρα της ως ναζιστικού, φασιστικού, ρατσιστικού (με αιχμή μάλιστα το χρώμα του δέρματος) και απολύτως συστημικού μορφώματος επιβεβαιώνει καθημερινά η «Χρυσή Αυγή».

Η ΤΟ Καρδίτσας της «Χρυσής Αυγής» με κλιμάκιο λοιπών φασιστοειδών από την Καρδίτσα εμφανίστηκαν στην ετήσια εμποροπανήγυρη των Τρικάλων την Κυριακή 16/9. Κατά ανακοίνωσή τους, «σκοπός της παρέμβασης ήταν να ενημερωθούν οι Τρικαλινοί πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνες μικρέμποροι από τη μάστιγα του παρεμπορίου και της παραοικονομίας (...) Δισεκατομμύρια ευρώ φεύγουν κάθε χρόνο προς τρίτες χώρες, στερώντας παράλληλα χιλιάδες θέσεις εργασίας και ρευστότητα στην ελληνική αγορά».

Ακολούθως εμφανίζονται ικανοποιημένοι καθότι ενεργοποιήθηκαν μηχανισμοί καταστολής: «Εντύπωση, επίσης, μας προκάλεσε και το γεγονός των αυξημένων ελέγχων της δημοτικής αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, όσον αφορά τους παράνομους μικροπωλητές, για πρώτη φορά στα χρονικά λειτουργίας της εμποροπανήγυρης». Ωστόσο, δεν τους φτάνει καθώς «δεν ήταν αρκετό, για την αποκρουστική εικόνα που παρουσίαζε η εμποροπανήγυρη, με δεκάδες αλλοδαπούς να έχουν εξασφαλίσει άδειες από νωρίς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ