Παρασκευή 6 Ιούλη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρουσίασε τις μεταγραφές ο Ολυμπιακός

Τους 6 νέους Ελληνες παίκτες που εντάχθηκαν στο δυναμικό του παρουσίασε, χτες, ο Ολυμπιακός. Οι Κ. Μανωλάς, Π. Βλαχοδήμος, Α. Τάτος, Γ. Ζαραδούκας, Δ. Σιόβας, Α. Γιαννιώτης ευχαρίστησαν τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της, δήλωσαν ευχαριστημένοι και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Επιπλέον, ο Μανωλάς, σε ερώτηση για τις διαφορές με την ΑΕΚ, είπε: «Το διαφορετικό είναι στα πάντα, στην οργάνωση, στις εγκαταστάσεις, στους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Ολα εδώ στον Ολυμπιακό είναι πολύ οργανωμένα, είναι ένα πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σωματείο και θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα εμάς τα νέα παιδιά για να γίνουμε καλύτεροι». Την αντίθετη πορεία (αποχώρηση) ακολουθούν οι Αλεξάνταρ Κάταϊ, Πέταρ Γκρμπιτς, Α. Βασιλόγιαννης, Γ. Νικλητσιώτης, Ν. Παπαδήμας. Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

  • Μπορεί ο Παναθηναϊκός (μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) να μην είχε επισημοποιήσει την απόκτηση του Ιμπραήμ Σισοκό, το έπραξαν όμως οι Γερμανοί. Στην ιστοσελίδα της η Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής «δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό. Ο 20χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του», το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013.
  • Στην Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, βρίσκεται από χτες ο ΠΑΟΚ. Πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Γ. Δώνης, χρησιμοποίησε «σκληρή» γλώσσα για τη μη μεταγραφή του Μπούντιμιρ: «Χειρίζομαι αυτή την υπόθεση εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν έχω συναντήσει πιο απατεώνα από τον Μπούντιμιρ και από τον ατζέντη. Μιλάμε για παίκτη που θα ήταν εναλλακτική λύση, δεν έχει παίξει ποτέ σε μεγάλη ομάδα και θα του δίναμε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Είμαστε τυχεροί που δεν ήρθε ο Μπούντιμιρ γιατί θέλω παίκτες που τιμούν τον λόγο τους».
  • Ο Αρης παρουσίασε χτες τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος (μεταξύ άλλων) είπε: «Ερχομαι σε μια μεγάλη ομάδα αλλά τα προβλήματα που θα έχουμε μπροστά μας θα είναι αρκετά μεγάλα. Υπάρχουν προβλήματα, τα ξέρω, αλλά έχω και τη δύναμη και την τόλμη και την εμπειρία να τα ξεπεράσω. Να καταθέσουμε την ψυχή μας, να βάλουμε το εμείς πάνω από το εγώ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να κάνουμε και γρήγορες κινήσεις, για να προλάβουμε το κομμάτι της προετοιμασίας. Αυτή ίσως θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου, αλλά αν υπάρχει υπομονή από όλους μας, στήριξη και τύχη στις μεταγραφές και μου δοθεί ο ανάλογος χρόνος, θα πετύχουμε. Η ομάδα θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ