Πέμπτη 10 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE - PLAY OFFS
Σε κρίσιμη καμπή

Σε κρίσιμη καμπή μπαίνουν σήμερα τα play-offs της SUPER LEAGUE με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Και τα δύο ματς ΑΕΚ - Ατρόμητου, αλλά και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού έχουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι ομάδες είναι κοντά και όλα μπορούν ν' αλλάξουν, στα μισά της διαδικασίας. Ας δούμε τα παιχνίδια:

ΑΕΚ - Ατρόμητος (17.45 ΟΑΚΑ - ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1)

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού η Ενωση με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες της. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν κρύβει την αισιοδοξία του για την έκβαση του αγώνα: «Με το τρίποντο επί του ΠΑΟ, σίγουρα έχουμε καλή ψυχολογία και αυτό έχει δώσει δύναμη στους παίκτες για ακόμη καλύτερη συνέχεια».

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Δώνης κόουτς του Περιστερίου δηλώνει: «Σεβόμαστε την ΑΕΚ, όμως δεν την φοβόμαστε. Στα δύο πρώτα ματς παίξαμε καλά όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου».

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (20.00 ΤΟΥΜΠΑ - ΝΟΒΑΣΠΟΡΤ 1)

Στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το ντέρμπι των πρωτοπόρων με τον δικέφαλο, σύμφωνα με τον προπονητή του Λάντισλαβ Μπόλονι να έχει τον πρώτο λόγο: «Αν πετύχουμε θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την έξοδό μας στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω προκριματικού».

Από τη μεριά του, ο τεχνικός του τριφυλιού Ζερουάρδο Φερέιρα είπε: «Γνωρίζουν πολύ καλά οι παίκτες την οριακή σημασία του ματς», αφήνοντας... μπηχτές και για τη διαιτησία, «ελπίζω να μη σφυρίζουν σε κάθε πέσιμο και να αφήνουν το παιχνίδι», κατέληξε.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΠΑΟ 5, ΠΑΟΚ 4, ΑΕΚ 3, Ατρόμητος 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ