Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Σήμερα το συλλαλητήριο στην Καρδίτσα

Σήμερα, στις 11 το πρωί, πραγματοποιείται το συλλαλητήριο, που οργανώνει η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, στην κεντρική πλατεία της πόλης. Με το σημερινό συλλαλητήριο ξεκινούν οι νέες αγροτικές κινητοποιήσεις που θα επεκταθούν σε διάφορες περιοχές της χώρας και θα κορυφωθούν με το πανελλαδικό δεκαήμερο αγωνιστικής δράσης στα τέλη του Γενάρη.

Στις 14 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική κινητοποίηση των κτηνοτρόφων, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα, λόγω των εξευτελιστικών τιμών παραγωγού στο γάλα και στο κρέας και της τεράστιας αύξησης της τιμής των ζωοτροφών.

Με τους αγώνες τους οι μικρομεσαίοι αγρότες διαμηνύουν στη συγκυβέρνηση της «μαύρης συμμαχίας» ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑ.Ο.Σ., καθώς και στην ΕΕ ότι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν, με όλες τις δυνάμεις τους, για την ανατροπή της ΚΑΠ που τους οδηγεί σε ολοκληρωτική καταστροφή, ν' αντισταθούν, με νύχια και με δόντια, στη λαίλαπα των απανωτών χαρατσιών, όλων των αντιαγροτικών - αντιλαϊκών μέτρων, με την πάλη τους ν' ανοίξουν την προοπτική μιας διαφορετικής αγροτικής ανάπτυξης, κόντρα στα συμφέροντα των μονοπωλίων, για την εξυπηρέτηση των λαϊκών αναγκών.

Οπως έχει επισημάνει η ΠΑΣΥ, «σε κάθε χωριό, στους κάμπους και στα βουνά, θα στήσουμε μετερίζι αγώνα, ταμπούρι αντίστασης. Σε κοινό αγωνιστικό μέτωπο με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα, θα περάσουμε στην αντεπίθεση για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και της εξουσίας των μονοπωλίων και την ανάδειξη της Λαϊκής Εξουσίας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ