Τετάρτη 30 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΛΑΡΙΣΑ
Επέστρεψαν τα χαρατσόχαρτα

Κινητοποίηση ενάντια στα χαράτσια, στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ, πραγματοποίησαν χτες το πρωί δυνάμεις των Λαϊκών Επιτροπών Αγώνα Λάρισας και των συνοικιών της πόλης - ΠΑΜΕ, Εργατικό Κέντρο Λάρισας, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ - απευθύνοντας κάλεσμα οργανωμένης άρνησης πληρωμής.

Στα πλαίσια της κινητοποίησης εκπρόσωποι των Λαϊκών Επιτροπών Αγώνα παρέδωσαν στο διευθυντή του τμήματος Εμπορίας του καταστήματος Π. Ζιάκα εκατοντάδες αποδείξεις πληρωμής των λογαριασμών της ΔΕΗ - ρεύμα, δημοτικά τέλη και ΕΡΤ - μέσω τραπεζικών μηχανημάτων, μαζί με τις δηλώσεις άρνησης πληρωμής του εξοντωτικού χαρατσιού.

Οι συγκεντρωμένοι έμειναν έξω από τη ΔΕΗ για περίπου δύο ώρες, φωνάζοντας συνθήματα κατά της χαρατσοεπιδρομής της κυβέρνησης και καλώντας, ταυτόχρονα, το λαό της πόλης σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

Χαιρετισμό στην κινητοποίηση απηύθυνε εκπρόσωπος της ΕΤΕ - ΔΕΗ Λάρισας.

  • Με τη συμμετοχή πολλών κατοίκων της Αγιάς πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνέλευση για την οργάνωση της δράσης ενάντια στα χαράτσια και, γενικότερα, στην αντιλαϊκή πολιτική μετά από κάλεσμα της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ