Τρίτη 22 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ

ΕΝΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ: «Σε τεντωμένο σκοινί βαδίζει η ευρωζώνη (...) Κάθε σταθερό δεδομένο έχει ανατραπεί και κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Η κρίση (...) τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη (...) είναι επισφαλής κάθε πρόβλεψη για το τι θα συμβεί στο δικό μας μικρό σπίτι» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ: «Το νωρίτερο στις 5 Δεκεμβρίου θα επιτευχθεί ο πρώτος στόχος του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, δηλαδή η καταβολή της 6ης δόσης, υπό την προϋπόθεση, βεβαίως, ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ικανοποιηθεί με κάποιον τρόπο ο όρος για την παροχή γραπτών δεσμεύσεων από τους πολιτικούς αρχηγούς» (από το πρώτο θέμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΜΗΛΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ: «Η αριστερά σε όλες τις εκδοχές και τάσεις αναδεικνύεται σε αντιπολίτευση (...) ξεπερνά το 1/3 του εκλογικού σώματος (...) η αθροιστική επιρροή της είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη της προδικτατορικής ΕΔΑ, μέχρι τη δημιουργία της Ενωσης Κέντρου τη δεκαετία του '60» (η «εκτίμηση» στην ΕΠΟΧΗ).

ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ: «Στη συγκρότηση "αντιευρωπαϊκού, αντιφασιστικού, αντιμνημονιακού" μετώπου προχωρεί στο επόμενο διάστημα το ΚΚΕ» (ρεπορτάζ από την κοιλιά του "καλά πληροφορημένου" ρεπόρτερ στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ