Κυριακή 20 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2011 - ΓΕΝΑΡΗΣ 2012
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανοιγμα σε πολλαπλάσιο κόσμο από το παρελθόν

Παρακαταθήκη η πείρα από την επιτυχία της έκτακτης Οικονομικής Εξόρμησης που έγινε το καλοκαίρι

Οι κομματικές δυνάμεις σχεδιάζουν το πως θα απευθυνθούν σε πολλαπλάσιο κόσμο σε σχέση με τις προηγούμενες εξορμήσεις, καθώς αναδεικνύεται ότι ολοένα και περισσότεροι αυτοί που κατανοούν την αναγκαιότητα να στηριχθεί το Κόμμα, να βγει ενισχυμένο και οικονομικά
Οι κομματικές δυνάμεις σχεδιάζουν το πως θα απευθυνθούν σε πολλαπλάσιο κόσμο σε σχέση με τις προηγούμενες εξορμήσεις, καθώς αναδεικνύεται ότι ολοένα και περισσότεροι αυτοί που κατανοούν την αναγκαιότητα να στηριχθεί το Κόμμα, να βγει ενισχυμένο και οικονομικά
Αξιοποιώντας την πείρα της μάχης της οικονομικής εξόρμησης που έδωσε με επιτυχία το καλοκαίρι, η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, προετοιμάζεται για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση που ξεκινά την 1η του Δεκέμβρη. Οικονομική εξόρμηση που διεξάγεται με τα λαϊκά στρώματα να βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή οικονομική κατάσταση εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης το προηγούμενο διάστημα αλλά και των μέτρων που θα πάρει η καινούρια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ στην κατεύθυνση υλοποίηση των αποφάσεων της ΕΕ.

Οπως σημειώνει στο «Ριζοσπάστη» ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, παρά την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, προετοιμάζεται να μπει στην οικονομική εξόρμηση με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, σχεδιάζει τη μάχη και παίρνει μέτρα με στόχο την υπερκάλυψη του πλάνου. Η οικονομική εξόρμηση και η επιτυχία της συνδέεται άμεσα με την πλατιά εξόρμηση για την εκλαΐκευση της πολιτικής πρότασης διεξόδου του Κόμματος, την πρότασή του για έξοδο από την κρίση, με αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερή διαγραφή του χρέους, με λαϊκή εξουσία.

Οι κομματικές δυνάμεις σχεδιάζουν το πώς θα απευθυνθούν σε πολλαπλάσιο κόσμο σε σχέση με τις προηγούμενες εξορμήσεις, καθώς μέσα από την καθημερινή δράση αναδεικνύεται ότι ολοένα και περισσότεροι είναι οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι νέοι που δείχνουν εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ και κατανοούν την αναγκαιότητα να στηριχθεί το κόμμα και να βγει ενισχυμένο και οικονομικά.

Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση στα καθοδηγητικά όργανα και στις ΚΟΒ, παίρνονται μέτρα ώστε οι οργανώσεις να είναι πανέτοιμες με την έναρξη της οικονομικής εξόρμησης την 1η Δεκέμβρη. Στόχος είναι να μπει στη μάχη το σύνολο του κομματικού δυναμικού, και μαζικά με σχέδιο να δουλέψουν και οι φίλοι και οπαδοί του κόμματος. Προχωρά ο σχεδιασμός της δουλειάς μέχρι την τελευταία μέρα της εξόρμησης, με βασικό στοιχείο τον σταθερό και τακτικό έλεγχο για την πορεία του πλάνου ώστε άμεσα να εντοπίζονται και να διορθώνονται οι όποιες αδύνατες πλευρές. Πολλές ΚΟΒ αλλά και κομματικά μέλη, αναπροσαρμόζουν προς τα πάνω τα πλάνα τους.

Στόχος της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας είναι από την πρώτη μέρα να καλύψει το 20% του πλάνου και με το κλείσιμο του πρώτου μήνα, του Δεκέμβρη, να έχει φτάσει στο 70%. Στόχος υψηλός που όμως μπορεί να υλοποιηθεί. Παράλληλα, με την οικονομική εξόρμηση θα συνεχιστεί και η προσπάθεια που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και αναδεικνύει τις δυνατότητες που υπάρχουν, για την παραπέρα βελτίωση της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη», της ΚΟΜΕΠ και του πολιτικού βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ