Σάββατο 22 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
Σύσκεψη για τη συγκρότηση Παναττικής Γραμματείας

Αύριο το πρωί στην αίθουσα του Συνδέσμου των Υδραυλικών

Αποψη από τη συμμετοχή δυνάμεων της ΠΑΣΕΒΕ στην κινητοποίηση της προηγούμενης Τετάρτης στον Πειραιά
Αποψη από τη συμμετοχή δυνάμεων της ΠΑΣΕΒΕ στην κινητοποίηση της προηγούμενης Τετάρτης στον Πειραιά
Συνδικαλιστική σύσκεψη για τη συγκρότηση Παναττικής Γραμματείας συγκαλεί η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ, αύριο Κυριακή, 23 του Οκτώβρη, στις 9.30 το πρωί στην αίθουσα του Συνδέσμου των Υδραυλικών (Π. Ράλλη και Σαλαμινίας 9 - Ταύρος).

Η πρόσκληση της ΠΑΣΕΒΕ αναφέρει: «Η συγκρότηση και δράση της ΠΑΣΕΒΕ στον 1,5 χρόνο από τη συγκρότησή της αποτέλεσε θετική και αναγκαία εξέλιξη για το συνδικαλιστικό κίνημα των επαγγελματιών, βιοτεχνών, μικρών εμπόρων και αυτοκινητιστών. Το αγωνιστικό αντιμονοπωλιακό κίνημα των αυτοαπασχολούμενων σήμερα είναι πιο συγκροτημένο, πιο καλά εξοπλισμένο, πιο ικανό να αντιπαρατεθεί με την αντιλαϊκή - φιλομονοπωλιακή πολιτική και την επιζήμια τακτική των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ.

Μετράμε ήδη αρκετά βήματα στη συσπείρωση δυνάμεων, στην έκφραση αγωνιστικών διαθέσεων και στην οργάνωση κινητοποιήσεων. Εχουμε αρκετές περιπτώσεις που συνάδελφοι απευθύνονται στην ΠΑΣΕΒΕ και ζητάνε στήριγμα σε αγωνιστική κατεύθυνση για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους.

Η κατάσταση συνολικά, αλλά και στο χώρο των αυτοαπασχολούμενων στην περιοχή της Αττικής καθημερινά χειροτερεύει, οι προοπτικές δεν είναι καλές, η πολιτική που εφαρμόζεται και τα μέτρα που παίρνονται έχουν στόχο να μας ξεπαστρέψουν.

Σήμερα είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για παραπέρα μαζικοποίηση των σωματείων, για ακόμα μεγαλύτερη δραστηριοποίηση των συναδέλφων σε αγωνιστική κατεύθυνση.

Είναι ευθύνη του αγωνιστικού - αντιμονοπωλιακού κινήματος, της ΠΑΣΕΒΕ να πάρει άμεσα μέτρα και να αναλάβει πρωτοβουλίες που θα συμβάλουν ώστε η οργή, η αγανάκτηση, η απελπισία από την αναδουλειά και τα χρέη να οδηγήσουν σε συσπείρωση, δράση, αγωνιστική διέξοδο. Που θα πάρει ακόμα περισσότερες πρωτοβουλίες για τη συμμαχία και την κοινή δράση με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Με αυτή την επιδίωξη συγκαλούμε την Παναττική Σύσκεψη της ΠΑΣΕΒΕ με στόχο να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε πείρα από τη δράση που αναπτύξαμε το προηγούμενο διάστημα και κυρίως να σχεδιάσουμε την ακόμα πιο δυναμική και αποτελεσματική παρέμβασή μας.

Να συγκροτήσουμε Παναττική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ που θα αναλάβει, να οργανώσει, να βοηθήσει και να συντονίσει τους αγώνες και τις πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της επίθεσης που δεχόμαστε.

Καλούμε τα Σωματεία που ήδη έχουν αποφασίσει τη συμμετοχή τους στην ΠΑΣΕΒΕ, τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια και τις Επιτροπές Αγώνα που στηρίζουν το πλαίσιο της ΠΑΣΕΒΕ, τις Τοπικές Γραμματείες από τις συνοικίες και όλους τους συνδικαλιστές που παλεύουν σε αγωνιστική - αντιμονοπωλιακή κατεύθυνση να στηρίξουν την προσπάθειά μας και να συμμετάσχουν και να συμβάλουν ώστε να γίνει ένα ακόμα βήμα στην οργάνωση και την πάλη των αυτοαπασχολούμενων στην περιοχή της Αττικής».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ