Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Γίνεται η απεργία, αναβλήθηκε η συγκέντρωση

Η διαμαρτυρία θα γίνει στις 30 Σεπτέμβρη 2011 στο υπουργείο Υγείας, ώρα 1 μμ

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις μονάδες Ειδικής Αγωγής και στις δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, αλλά αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στο υπουργείο Υγείας συγκέντρωση, ώρα 1 μμ, που είχαν ανακοινώσει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) και ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων.

Η αναβολή της συγκέντρωσης έγινε λόγω της 24ωρης απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η κάλυψη των απεργιών στους παραπάνω χώρους γίνεται με αποφάσεις του Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών, Γηροκομείων, Εργαστηρίων, Διαγνωστικών Κέντρων και Συναφών χώρων, το Σωματείο Εργαζομένων Μονάδων, Ιδρυμάτων, Σχολείων Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ) και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει τη μεθεπόμενη Παρασκευή, 30 Σεπτέμβρη 2011, στο υπουργείο Υγείας, ώρα 1 μμ. Προσυγκέντρωση θα γίνει στην Ομόνοια στις 12 το μεσημέρι.

  • Αντιπροσωπεία της ΣΕΑAN και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων θα παρευρεθεί στη σημερινή συγκέντρωση του ΜΑΣ στην Ομόνοια, ώρα 12 το μεσημέρι.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ