Τρίτη 9 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ενάντια στη νέα αντιλαϊκή καταιγίδα
  • Τα περί της διάσωσης της οικονομίας της Ευρωζώνης και περί διάσωσης της παγκόσμιας οικονομίας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια νέα καταιγίδα εναντίον των λαών με απρόβλεπτες και προβλεπόμενες συνέπειες τα επόμενα χρόνια.
  • Αποδεικνύεται αυτό που εδώ και πολλά χρόνια λέει το ΚΚΕ, και το επανέλαβε ακόμα πιο σταθερά με την έναρξη της κρίσης, ότι δεν υπάρχει αποτελεσματικό διαχειριστικό φάρμακο για την κρίση του καπιταλισμού.
  • Αυτό που παρατηρούμε σήμερα δεν είναι οι ανάξιοι και απαθείς ηγέτες, αλλά ένας αμείλικτος πόλεμος μεταξύ τους, για το ποιο κράτος θα έχει τις μικρότερες απώλειες και για το ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι θα έχουν τις μεγαλύτερες απώλειες.
  • Ο Σεπτέμβρης, ο μήνας που θα νιώσουν και νέα λαϊκά τμήματα την καταιγίδα των μέτρων, πρέπει να γίνει ο μήνας της σύσσωμης παρεμπόδισης των μέτρων.
  • Αυτός ο αγώνας θα έχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, στο βαθμό που θα επιτευχθεί η ενότητα δράσης και η κοινωνική συμμαχία της εργατικής τάξης με τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης και του χωριού και στο βαθμό που εμπεδωθεί ακόμα πιο πλατιά και στέρεα η συμπόρευση με το ΚΚΕ.

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ