Πέμπτη 5 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Καθάρισαν οι τρεις...

Εκλεισαν χθες οι τρεις από τις τέσσερις θέσεις των φετινών ημιτελικών για την Α1 ανδρών αφού ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ πέτυχαν τη 2η νίκη τους επί Κολοσσού Ρόδου και Καβάλας, αντίστοιχα, και ακολούθησαν τον Παναθηναϊκό στην τετράδα. Αντίθετα, Μαρούσι και Αρης θα τα ξαναπούν σε τρίτο παιχνίδι, όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα συμπληρώσει την τετράδα.

Στο κλειστό του Αγ. Θωμά ένας μεταμορφωμένος σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο «Αλεξάνδρειο» Αρης επικράτησε 62-51 του Αμαρουσίου και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των προημιτελικών. Ετσι, θα έχει την ευκαιρία το Σάββατο μέσα στην έδρα του να διεκδικήσει την πρόκρισή του στην τετράδα των πλέι οφ. Κορυφαίος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Κώστας Χαραλαμπίδης που σταμάτησε στους 16 πόντους. Οι γηπεδούχοι έχασαν έτσι σπουδαία ευκαιρία να πανηγυρίσουν από χθες την πρόκρισή τους.

Σπουδαίο παιχνίδι έγινε και στην Καβάλα, όπου, χάρη στις βολές του Στίγγερς, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση κόντρα στην τοπική ομάδα, αφού επικράτησε με 64-62 στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός νίκησε και στη Ρόδο τον Κολοσσό με 83-67 και πλέον θα περιμένει το αποτέλεσμα του 3ου αγώνα Αρης - Μαρούσι που απομένει για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ