Πέμπτη 21 Απρίλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΡΝΗΘΑΣ
Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη 48ωρη απεργία

Τη μάχη για την ανάκληση όλων των απολύσεων, την υπογραφή ικανοποιητικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2011, την πλήρη και σταθερή εργασία για όλους, την επίλυση του κτιριακού προβλήματος κλπ, δίνουν οι εργαζόμενοι στο Καζίνο - Ξενοδοχείο και Τελεφερίκ Πάρνηθας που και σήμερα απεργούν, δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας τους.

Χτες, στο πλαίσιο της περιφρούρησης της απεργίας οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν μαζικά στην απεργία πραγματοποίησαν συγκέντρωση στις 4 το απόγευμα στο Τελεφερίκ της Πάρνηθας, όπου και παρέμειναν μέχρι το βράδυ. Ο αγώνας τους κλιμακώνεται με δεύτερη 48ωρη απεργία στις 24 και 25 Απρίλη, δηλαδή την Κυριακή του Πάσχα και την επόμενη μέρα, Δευτέρα του Πάσχα. Η νέα απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί για τη δεύτερη μέρα της δεύτερης 48ωρης απεργίας στις 4 το απόγευμα στο παλιό Πάρκινγκ (Ζυγός).

Το επιχειρησιακό σωματείο καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμική απάντηση στην εργοδοσία με τη μαζική τους συμμετοχή και στη σημερινή απεργία, αλλά και στη 48ωρη που ακολουθεί. Καλεί επίσης σε μαζική συμμετοχή στη νέα απεργιακή συγκέντρωση τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ