Τρίτη 29 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Τρομοκρατική απόλυση μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ

Την τρομοκρατική απόλυση του Θοδωρή Χαρού, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ, από εταιρεία του ομίλου ALTEC καταγγέλλει το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, σε ανακοίνωσή του, καλώντας τους εργαζόμενους να απαντήσουν αγωνιστικά και να απαιτήσουν να παρθεί πίσω η απόλυση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η εργοδοσία της ΑLTEC Intergration, του ομίλου ALTEC, προχώρησε στις 24/3 στην τρομοκρατική απόλυση του συντρόφου Χαρού Θοδωρή, μέλους του ΚΣ της ΚΝΕ, προκειμένου να τιμωρήσει και να σταματήσει την αγωνιστική του δράση. Ως μέλος της σωματειακής επιτροπής του ΣΕΤHΠ στην ALTEC έδινε καθημερινά μάχη για την οργάνωση των συναδέλφων του στο ταξικό σωματείο, για την ανάπτυξη της πάλης. Η εργοδοσία έχει στόχο να τσακίσει κάθε αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων για τα δικαιώματά τους στη δουλειά, στη ζωή. Να αποκόψει τους εργαζόμενους από την πολιτική του ΚΚΕ.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απαντήσουν αγωνιστικά και να απαιτήσουν να παρθεί πίσω η απόλυση.

Για να αντιμετωπίσουν την επίθεση διαρκείας του κεφαλαίου και των κομμάτων του οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα οι νέοι, είναι ανάγκη να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να εμπιστευτούν την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Η τάξη μας είναι η δύναμη που πρέπει να ηγηθεί μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας που θα τα αλλάξει όλα: Θα κάνει λαϊκή περιουσία τις μεγάλες επιχειρήσεις, ώστε σχεδιασμένα η ανάπτυξη να υπηρετεί τις δικές μας ανάγκες και όχι των καπιταλιστών».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ