Σάββατο 29 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ
φωτό

Την Κυριακή, 6 Φλεβάρη, στις 10 το πρωί, στην εκκλησία Παναγίτσα (Πλ. Δαβάκη - Κοκκινιά), θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο της ΑΘΗΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ, που «έφυγε» στις 3 Γενάρη 2011.

Στη μνήμη της, τα παιδιά της Βέρα, Τασούλα, Δημήτρης προσφέρουν 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μπελογιάννη.

***

φωτό

Μέρα τη μέρα, πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφός μου στη ζωή και στον αγώνα, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, αφήνοντάς μας ένα μεγάλο κενό.

Αύριο Κυριακή, 30 Γενάρη, στις 11.30 το πρωί, συγγενείς, συναγωνιστές και φίλοι, θα συγκεντρωθούμε στο νεκροταφείο του Βύρωνα για να τιμήσουμε τη μνήμη του.

Στην μνήμη του, προσφέρω για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Βύρωνα, 200 ευρώ.

Ντέπυ Τσακίρογλου

***

φωτο

Αύριο Κυριακή, 30 Γενάρη και ώρα 11 το πρωί, στο νεκροταφείο της Καλλιθέας, θα βρεθούμε συγγενείς και φίλοι για το 40ήμερο μνημόσυνο του κομμουνιστή αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ.

Στην μνήμη του, η γυναίκα του πρόσφερε στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Καλλιθέας.

***

φωτό

Αύριο Κυριακή 30.1.2011, τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του σύντροφου ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗ από τους Ωρεούς Εύβοιας, στον Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου Ωρεών.

Ο σ. Γ. ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ «έφυγε» από τη ζωή πλήρης ημερών, στις 25.12.2010 - ανήμερα Χριστούγεννα, «ορθοστατών και ορθοβαδίζων», συνεπής και αταλάντευτος, μέλος του ΚΚΕ για πάνω από 65 χρόνια. Ηταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣΕ. Επειδή πολέμησε το ναζισμό και τον Αγγλοαμερικάνικο ιμπεριαλισμό, φυλακίστηκε και εξορίστηκε συνολικά 18 χρόνια. Μετά την περίοδο της χούντας, από την οποία κυνηγήθηκε, δραστηριοποιήθηκε σαν αγροτοσυνδικαλιστής (ήταν αγρότης και για πολλά χρόνια πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Ωρεών). Μπροστάρης στα κοινωνικά προβλήματα, συνέβαλε αποφασιστικά στον αγώνα ενάντια στην κατασκευή εργοστασίου Χρωμάτων στη δεκαετία του '80, στο χωριό του και στην κατασκευή νέου και σύγχρονου νηπιαγωγείου. Στάθηκε όρθιος μέχρι το τέλος της ζωής του. Στη μνήμη του, η σύντροφός του στη ζωή, Μαρία, προσφέρει 25 ευρώ στην ΚΟ Ιστιαίας του ΚΚΕ.


ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΘΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΑΘΗΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ