Τετάρτη 5 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-SUPERLEAGUE
Καθάρισαν... νωρίς

Καλό ξεκίνημα στην αυλαία του δευτέρου γύρου χθες για Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Αρη. Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής οι πράσινοι πέρασαν νικηφόρα από την Ξάνθη, ο Ατρόμητος κέρδισε εύκολα τη Λάρισα που βουλιάζει ενώ ο Αρης πήρε αγχώδη νίκη στο Χαριλάου απέναντι στην Καβάλα. Αναλυτικά:

  • Το καλό ποδαρικό και μόνο ήταν το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό αν και απέναντί του ήταν μια ομάδα που μέτραγε 7 ματς αήττητη. Οι πράσινοι με τον Σισέ να παραμένει «καυτός» και το 2011 νίκησαν στα Πηγάδια την Skoda Ξάνθη με 2-0 με τον Γάλλο να σκοράρει στο 34 δευτερόλεπτο και τον Χριστοδουλόπουλο στο 93' να «κλειδώνει» τη νίκη που φέρνει τον Παναθηναϊκό στο -2 από τον Ολυμπιακό, έχοντας ένα ματς περισσότερο.
  • Στο πρώτο τέταρτο κρίθηκε η αναμέτρηση του Ατρόμητου με την ΑΕΛ στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Λάρισας έμεινε στις διακοπές των Χριστουγέννων κι έτσι οι Περιστεριώτες κατάφεραν τον απόλυτο αιφνιδιασμό παίρνοντας άμεσα προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ του Νάστου στο 43 δευτερόλεπτο και του Σαγκανόφσκι στο 14'. Ο Σαρμιέντο στο 82΄απλά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
  • Λιγότερο ορεξάτος, αλλά σαφώς πιο ουσιαστικός ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο, με το γκολ του Ρουίζ από το 3ο λεπτό να του δίνει το προβάδισμα (1-0) απέναντι στην Καβάλα. Αυτά είναι τα καλά νέα. Τα άσχημα νέα είναι ο τραυματισμός του Κόκε, που χτύπησε στο αριστερό πόδι μετά από μονομαχία με τον Ντουγκλάο.

O Σισέ άνοιξε το δρόμο για την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη

Motion Team

O Σισέ άνοιξε το δρόμο για την σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ