Σάββατο 15 Σεπτέμβρη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Δύσκολο έργο οι πρωτοπόροι

Φάση από τον περσινό αγώνα Ολυμπιακού-Γιάννενα

Eurokinissi

Φάση από τον περσινό αγώνα Ολυμπιακού-Γιάννενα
Επικίνδυνη έξοδο έχουν σήμερα οι δυο ...αιώνιοι μονομάχοι του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE. Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ο ένας εκ των πρώτων της βαθμολογίας Ολυμπιακός θα κοντραριστεί στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ. Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τραυματία Μανιάτη, ζήτησε από τους παίκτες του δυνατό ξεκίνημα και γρήγορο γκολ.

Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τονίζει: «Δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα ενενήντα λεπτά ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Νωρίτερα στη Λιβαδειά η τοπική ομάδα θα ψάξει την πρώτη της φετινή νίκη κόντρα στη Βέροια.

Από το αυριανό πρόγραμμα ο Ατρόμητος έχει δύσκολο έργο στην Κρήτη κόντρα στον Πλατανιά ενώ η άλλη ομάδα της κορυφής Αστέρας Τρίπολης θα κοντραριστεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Η Κέρκυρα υποδέχεται την Ξάνθη, ενώ η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Αρη.

Τέλος, τη Δευτέρα η αυλαία θα πέσει στη Νέα Σμύρνη όπου ο Πανιώνιος θέλει να κάνει το 3Χ3 στις νίκες του και να παραμείνει στην κορυφή, όμως ο ΟΦΗ σίγουρα θα έχει διαφορετική άποψη. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΗΜΕΡΑ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 17.15 NS2, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 17.15 NS1, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19.30 NS2. ΑΥΡΙΟ: ΚΕΡΚΥΡΑ - SKODA ΞΑΝΘΗ 16.00 NS1, ΠΑΟΚ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 18.15 NS2, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 18.15 NS1, AEK - ΑΡΗΣ 20.30 NS1. ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΦΗ 20.30 NS2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ