Σάββατο 20 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Αμφίρροπες μονομαχίες

Αρκετές ενδιαφέρουσες συναντήσεις μεταξύ ομάδων ισοδύναμων και με κοινούς στόχους περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών την ώρα που οι δύο αιώνιοι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Καβάλα εντός και Μαρούσι εκτός.

Στα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια συγκαταλέγεται η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος, μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Πανελληνίου, θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ που δείχνει αγωνιστικά ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα. Το νικηφόρο σερί του θέλει να συνεχίσει ο Αρης που φιλοξενεί όμως το πάντα επικίνδυνο Περιστέρι. Ως τελικός μοιάζει η αναμέτρηση του Ελληνικού όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό, δύο ομάδες με κοινό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους αφού η Ενωση δεν έστειλε το αποδεικτικό θεώρησης των εισιτηρίων στον ΕΣΑΚΕ με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή να μην αναγνωρίζει τα εισιτήρια. Στο κλειστό του Αγ.Θωμά παραδοσιακά ο Ολυμπιακός περνούσε δύσκολα απογεύματα, ωστόσο αύριο αυτό μοιάζει δύσκολο να συμβεί με τη διαφορά δυναμικότητας που υπάρχει μεταξύ των δυο ομάδων φέτος.

ΣΑΒΒΑΤΟ: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (Νέας Σμύρνης, 17.00, ΕΤ1), ΑΕΚ - Ηλυσιακός (Ελληνικού, 19.00, NOVASPORTS), Αρης - Περιστερίου (Αλεξάνδρειο, 17.00, NOVASPORTS), Ηρακλής - Κολοσσός Ρόδου (Ιβανώφειο, 16.00, κεκλεισμένων των θυρών), Ικαρος Καλλιθέας - Πανελλήνιος (Γλυφάδας, 17.00). ΚΥΡΙΑΚΗ Παναθηναϊκός- Καβάλα (ΟΑΚΑ, 17.00, ΕΤ1), Μαρούσι - Ολυμπιακός (Αγ. Θωμά 12.30).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ